Café Diep

Rijksstraatweg 344
2242 AC
Wassenaar
070 5114419

Nog geen informatie van Café Diep ontvangen.

toevoegen

| in de omgeving

Meningen over Café Diep:

powered by

UIT123.nl TIP

hassan van de buurt

schreef:

wolah ik vind dit niet normaal

junus

schreef:

oplichters zijn het

nico

schreef:

echt een mooie zaak! leuke mensen. je kunt er lekker dansen poolen. chillen in de rokerskamer. en ook nog een garderobe. vrijdag is het echt gezellig en kan je meestal gewoon naar binnen lopen. op zaterdag moet je er echt voor half elf zijn anders sta je gewoon in de rij. ik kom er bijna iedere week.

Lisa en Laurie

schreef:

Tegenwoordig heet het D!EP! Zeer geschikt voor jongeren! Af en toe eens een gevechtje maar dat kan de pret niet drukken!

rob

schreef:

Tegenwoordig heet deze zaak The Mix en is een toffe zaak geworden

www.barthemix.nl

jeugd van tegenwoordig

schreef:

Deze tent is echt heel gezellig en er komen allemaal leuke mensen.

En het is ook heel veilig want er is ook iemand als er problemen zijn die dan ingrijpt.

En kwa muziek is er van alles , voor iedereeen wel wat. Dus dit is echt een aanrader, er komt veel jeugd vanaf 16 jaar en ouder ! maar ook weleens iets oudere mensen ligt eraan. En er zijn afentoe ook themafeesten en die zijn erg leuk vooral Apres Ski en Flugel Party !je moet er echt een keer zijn geweest.bye xx

Lenie

schreef:

Deze zaak, beheerd door twee fantastische mensen, doen erg hun best het publiek het zo veel mogelijk naar de zin te maken, ik ben een 44 jarige vrouw die verzot is op de muziek uit mijn tijd, en het wordt gedraaid, ik sta te dansen en te genieten, deze gelegenheid moet open blijven met deze eigenaars, deze wereldmensen, ik heb bij hen gevonden wat ik jaren heb gemist, ik ga niet zeggen wat...kom dat zelf beoordelen, ook voor jeugd, mooie ruimte..sfeervol, geen drugs gebruik, te veel drank op? krijg je niets meer, deze mensen dragen verantwoordelijkheid voor jong en oud...kom op..kom eens een kijkje nemen, ook de sate die er verkocht wordt, grandioos, deze mensen verdienen een pluim, maar is moeilijk bereikbaar omdat er een vangrail voor de deur staat, maar met een beetje uitvogelen kom je er wel.

doennnnnn, en jeugd!!!! kom op hier kun je dansen op jou favoriete muziek muziek, echt waar.

UIT123.nl gebruikt een paar cookies om het surfen te vergemakkelijken... lees meer. akkoord