Pannenkoekenhut De Schulpwei

Katwijkseweg 7
2242 PA
Wassenaar
070 511 22 15

Nog geen informatie van Pannenkoekenhut De Schulpwei ontvangen.

toevoegen

| in de omgeving

Meningen over Pannenkoekenhut De Schulpwei:

powered by

UIT123.nl TIP

Chris Gout

schreef:

Na de verbouwing is de zaak er alleen maar beter op geworden en straalt allure uit. Het eten is goed en niet te duur. De bediening is top en het personeel is altijd vriendelijk en behulpzaam. Kortom: ik kan deze zaak aanbevelen en doe dat ook. Ga vooral zo door lieve mensen en ik wens jullie veel tevreden klanten toe.
Met vriendelijke groet,Chris

henk

schreef:

Super top restaurant, zou der zeker naar toe gaan. Hele vriendelijke bedienders. Voor een hele redelijke prijs kan je heerlijk eten.

E.Nieuwenhout

schreef:

Prima restaurant met prima bediening, Lekker gegegeten tegen een normale prijs, aanrader !!

Rebec

schreef:

Het viel me tegen! De kelners buigen over onze borden om de drank te serveren en de lege glazen in te nemen. Er werd ons gevraagd of wij het servies aan wilden reiken. En daarbij dacht een van de kelners dat het halfvolle glas weggehaald kon worden. De pannekoek met pikante kip was uitermate slecht! De gebruikte pepers waren niet pikant, maar veel te scherp, mede doordat de zaden er niet uitgehaald waren. De pannekoek kaas ui spek en tomaat was vet!! Het vet dreef op de pannekoek. En naar de tomaten moest ik lang zoeken, bleek dat dat de twee schijfjes garnering waren. Ik ga nooit meer terug.

fam de korte

schreef:

leuke zaak vlotte bediening goede keuken
en niet duur

S.stuifzand

schreef:

We waren naar duinrell geweest het was al wat later op de avond 21.30uur we konden alleen nog terecht bij de schulpwei staat bekend als een pannenkoekenhuis de kinderen allang blij wij niet echt maar goed er moest gegeten worden we kwamen aan en werden vriendelijk ontvangen tot mijn grote verbazing was de kaart niet beperkt tot pannenkoeken ze hadden er een hele uitgebreide ala cart kaart bij heb een heerlijke caroccio gegeten en een varkenshaasje met roomsaus warme groenten en gebakken aardappeltjes dus helemaal top zeker de moeite waardt om binnen te stappen ook helemaal niet duur gr S.Suifzand

ursel

schreef:

Sublieme spareribs.

UIT123.nl gebruikt een paar cookies om het surfen te vergemakkelijken... lees meer. akkoord