Van der Valk hotel Bijhorst

Zijdeweg 54
2245 BZ
Wassenaar
070 511 9344
www.hoteldenhaagwassenaar.nl

Op de grens van Den Haag en Wassenaar vindt u een modern hotel, van alle gemakken voorzien. Met de Residentie, Madurodam en Scheveningen op een steenworp afstand is het er goed toeven.
Een bezoek aan een voorstelling in het circustheater is zeer goed te combineren met een overnachting in Hotel Den Haag-Wassenaar.
Op de grens van het culturele Den Haag en het bosrijke Wassenaar, verwelkomen wij u graag in hotel Den Haag-Wassenaar.
Bij binnenkomst staan onze receptiemedewerkers u graag te woord. Het hotel biedt zowel de zakelijke als toeristische gast een aangenaam verblijf. In de omgeving is voor een ieder wat te doen., lange wandelingen, strand een gezellig dagje cultuur, winkelen of gewoon lekker ontspannen.

| in de omgeving

Meningen over Van der Valk hotel Bijhorst:

powered by

UIT123.nl TIP

Visbach

schreef:

Prima hotel op een uitstekende locatie.

breedveld

schreef:

Telefonisch heb ik voor 24 november a.s. een kamer gereserveerd, ontvang ik nog een bevestiging van deze boeking?

a.breedveld

J.M. van Empel

schreef:

Geachte dames/heren,

Wij hebben j.l. 26-09-2005 met vier personen bij u gegeten, normaal doen wij dit maandelijks bij de Gouden Leeuw in Voorschoten, wij krijgen dan automatisch bij het hoofdgerecht schaaltjes met een salade, bij u moest dit worden gehaald maar dit werd medegedeeld toen wij al klaar waren met eten. verders had u medewerkster bij de bestelling moeten doorgeven bij het bestellen van onze Chateaubrian dat deze anders was klaargemaakt als normaal dus dit was voor ons een behoorlijke teleurstelling. verders was uw medewerkster die ons bediende ziek, zij had koorts en had een keelontsteking haar nummer is 2505. onder het brengen van de gerechten liep zij te hoesten in haar handen en pakten dan onze borden en glazen vast, wij vonden dit erg onsmakelijk.toen wij de ijskaart vroegen duurde dit heel erg lang zij had dit vergeten en ging alsnog de ijkaart halen. wij hebben bij u bedrijf in Voorschoten dit nog nooit bij de hand gehad. maar de serveerster had het volgens ons ook niet zo naar haar zin.

gaarne uw reactie en zien uw antwoordt gaarne tegemoet.

J.M. van Empel

UIT123.nl gebruikt een paar cookies om het surfen te vergemakkelijken... lees meer. akkoord