5 april 2020
m Uitgaan Zaltbommel m Theater Zaltbommel m Theater Theater de Poorterij

Theater de Poorterij

Theater de Poorterij
Adres:
Nieuwstraat 2
Postcode:
Telefoon:
0418 687218
Fax:
Categorie:
Cijfer: 6.7 (211 stemmen)
Uw cijfer voor Theater de Poorterij:
Foto's:
Eerste foto Theater de Poorterij
Logo Theater de Poorterij
Beschrijving:
De Poorterij is een knus theater in de Bommelerwaard, waar jaarlijks vele voorstellingen op het programma staan. Een mix voor jong en oud, van cabaret tot dans en muziek tot jeugdvoorstellingen. Zowel landelijk bekende professionele voorstellingen als lokale optredens zijn opgenomen in het programma.

Elke dinsdagavond worden er films gedraaid, georganiseerd door Filmclub Cinemaarten en worden en staan er filmbrunches, kinderfilms en vrouwen- en mannenavonden met film op de programmering.
 
Naast de vele voorstellingen is het theater, met de bijbehorende faciliteiten, geschikt voor gezelschappen van 2 tot 275 personen. Denk aan het houden van bedrijfsfeesten, congressen en tentoonstellingen. Maar ook kleinere gelegenheden zoals verjaardagen of kinderfeesten horen tot de mogelijkheden.
 
Theater de Poorterij over een brasserie waar men in een gemoedelijke sfeer kunt eten, drinken, ontmoeten, genieten en flexwerken. Of je nu romantisch komt dineren of een besloten feest wilt geven, alles is bespreekbaar. De combinatie van gastvrijheid, de uitstekende keuken en het gezellige terras maken de Brasserie de Poorterij een ideale locatie voor vele gelegenheden.
Geef je mening over Theater de Poorterij:
Naam:
E-mail:
Reactie of mening: [kritiek mag, maar houd het netjes]
Neem de code over beveiligingscode :
Meningen / Opinions:
Roos schreef op 27 juni 2018:
Ik kan helemaal niks vinden op de site van de poorterij. Maak eens een zoekbalk!!!