De Swaan

swaan 18
1722 PW
Zuid Scharwoude
0226 312079
www.deswaan.nl

Op onze boerderij beschikken wij, sinds 2000, over 2 ruimtes waar wij groepen kunnen ontvangen. Hiervan is er 1 speciaal geschikt voor het geven van cursussen, vergaderingen e.d. U kunt bij ons vele soorten arrangementen boeken of er een speciaal op maat laten samenstellen. Van 1 tot 100 personen kunt u bij ons terecht.

Ons veehouderijbedrijf is van woensdag t/m zondag open voor individuele bezoekers. Ideaal voor de kinderen, ?Ontdek de boerderij, zie de dieren van dichtbij (bij sommige dieren mag je zelfs het hok in om ze te aaien), leef je uit in de strobalenbak en speel na afloop nog even op ons op buitenterrein. Pannenkoeken & boerenroomijs, koffie & gebak, bij ons kan het allemaal.

Heeft u een feestje te vieren? Onze boerderij is uitermate geschikt voor familiefeestjes, kinderpartijtjes (5 tot 8 jaar) en een bezoek met het werk of de vereniging of vrijgezellen dag!

Bij ons bent u ook aan het goede adres voor een teambuildings-/personeelsdag, voor groepen van 20 tot 50 personen.

De winkel
In onze boerderij winkel bestaat uit kaas, vlees, zuivel, boerenroomijs & kado-manden. Maar ook boerenpannenkoeken, Koffie met gebak e.d.

| in de omgeving

Meningen over De Swaan:

powered by

UIT123.nl TIP

Mariska

schreef:

Wel aardig, ook voor de kinderen, maar nogal commercieel opgezet. Dus er wordt vooral naar de financiele inbreng van bezoekers gekeken. Dat lijkt meer mee te tellen dan de rust die het platte land zou kunnen bieden.

UIT123.nl gebruikt een paar cookies om het surfen te vergemakkelijken... lees meer. akkoord