't Farregat

Oosteinderweg 248
1432 BB
Aalsmeer
0297 32 44 77
www.farregat.nl

Nog geen informatie van 't Farregat ontvangen.

toevoegen

| in de omgeving

Meningen over 't Farregat:

powered by

UIT123.nl TIP

Mevr. Raadschelders

schreef:

Wat een ballen tent. Een niet al te vrolijke, dus helemaal niet, eigenaar. Met een grouponbon voor vier personen zijn we gaan BBQen. Te weinig vlees/vis voor personen. Buffet was redelijk. We waren iets te vroeg dus aan de bar een aperitief genomen. Hier hebben we iets te snacken bij gevraagd. Er werd brood en tapenade bij het buffet vandaan gehaald. Naderhand mochten we hier zoveel van eten als we wilden. Voor de 'snack" werd 9 euro gerekend. Een karaf water is niet te bestellen, dan serveren ze een halve literfles chaudfontaine. De baas doet niet aan karafjes. Voor zo' 'n flesje wordt 4,35 euro gerekend. Op mijn vraag waarom dat water zo duur is werd mij verteld dat dit merk erg duur is. Ik vraag me af uit welke 'bron' dit water komt...... Sluiten die tent!

R. van Leeuwen

schreef:

Op 9 oktober 2013 met zijn vieren hier via vakantieveilingen een vleesfondue gedaan. Personeel prima, maar het eten was ronduit beschamend. Heb nog nooit zoiets slechts te eten gekregen. Verwachte sowieso in een oliepannetje het vlees dicht te laten schroeien, helaas was het een pannetje met warm bouillonwater. De gehaktballetjes waren dus net soepballetjes, maar dan van heel slechte kwaliteit.
Ga me wel twee keer bedenken om ooit nog een keer met vakantieveilingen mee te doen. Zou dit mijn ergste vijanden niet aan willen doen.

Brouwer

schreef:

Al 2 keer geweest en was echt goed goed vlees. Nu voor de 3e keer geweest en wist niet wat ik zag wat een slecht lees. Schaamde mij voor de mensen die ik uitgenodigd had.

Mieke

schreef:

Het was zeker niet slecht, genoeg salade frites sausjes, je kreeg alleen niet zoveel vlees, maar we hadden er genoeg aan de bediening was vlot en vriendelijk ,niks mis mee, ik vond de inrichting niet zo gezellig maar die moet je zelf maken, uiteindelijk nog veel geld kwijt,we namen een voorafje en een toetje maar dat doen we zelf,a met al een gezellige avond gehad.

Marlous Reidsma

schreef:

Na het lezen van al de negatieve recensies...toch wezen eten. Ben blij dat ik geweest ben!

Het gaat hier om een "gloeiende plaat arrangement"Hartelijk welkom, zag er allemaal knus en schoon uit.
We waren met 3 ipv 4, dit was geen probleem. We kregen gewoon vlees voor 4.
Alles werd duidelijk uitgelegd en binnen 10 minuten konden we grillen op een leuk klein grillplaatje. Ieder kreeg er 1

Het smaakte heerlijk, de sausjes ook . Precies genoeg, en niet uitgedroogd zoals ik elders las. Door de warmte kan er wel n laagje op de saus komen maar als je daar over valt ben je mijns inziens een pietlut.

De groente en salades waren ook vers bereid en smaakten prima.
Na t grillen nog, tegen extra betaling, een toetje genomen, ook die was super lekker.

We hebben een geslaagde avond gehad. En ik stink niet eens naar de grill!

willem

schreef:

wij hebben er wel goeie ervaring mee. genoeg eten en idd moet je lang op je drankje wachten maar ja dat heb ik ook in een 4**** restaurant gehad.

David

schreef:

Doe dan ook niet zo stom om via veilingvakantie te kopen!!!

ploon

schreef:

Ook ik gister een steengrill avond gekocht via vakantieveiling....na t lezen van deze pagina...zakt de moed in de schoenen...

Dinkytoy

schreef:

Weer iemand teleurgesteld in vakantieveilingen.

mariam

schreef:

Hoi, wij hadden ook via veilingvakantie gewonnen. Woensdagavond zijn we daar gaan eten en ik moet zeggen dat het vreselijk was. Klein, weinig en geen vers eten. Iedereen zit tegene elkaar opgepropt en je kan lang wachten op een nieuw drankje. We zijn binnen een uurtje hongerig de deur uitgegaan. Beter ga je er niet eens heen voor die 30 euro bah!!

patty

schreef:

omg ik heb net vakantieveiling gewonnen naar dit restaurant. wat een slechte reccensies lees ik hierover. ik hoop dat het meevalt. ik ga nu niet meer zo blij erheen

Rinus

schreef:

Het probleem ligt niet bij Farregat, maar bij vakantieveilingen - die lichten restaurants op door ze veel te laten betalen om mee te kunnen doen. De restaurants moeten het ergens vandaan halen. Daarnaast weet iedereen tegenwoordig dat met al die bonnen en kortingen en veilingen het echt niet goedkoper wordt - inderdaad vaak juist duurder. Ook voor het restaurant!Logisch als je er tussenhandel tussen zet. Restaurants moeten niet meedoen met dat soort onzin en de klant moet het niet kopen, want het slaat nergens op.

Ria

schreef:

Bijna geen woorden voor de uitbuiting bij restaurant 't Farregat. Via Vakantieveiling dachten we een leuk aanbod te hebben.Het leek meer op een voorafje dan een Hoofdmaaltijd. als je als restaurant geen aanbod voor een lagere prijs kunt of wil geven, doe dan geen aanbod. Met wat we extra moesten betalen om een fatsoenlijke maaltijd te krijgen hadden we overal kunnen eten en dan zonder de vieze bijsmaak van uitbuiting. Wij hopen dat Vakantieveiling dit restaurant uit gaat sluiten.. Dit is ook voor hun een slecht visitekaartje.

Johan

schreef:

Ik had 4 bonnen voor totaal aan 16 personen bij De Gloeiende Plaat: alle 4 een eigen steen in Aalsmeer

Nu ben ik niet iemand die snel zal klagen maar deze tent is werkelijk een aanfluiting voor vakantieveiling, zelfs toen ik buiten een sigaretje stond te roken liepen er mensen weg die na buitenkomst riepen dit nooit meer wat een ballen tent.

Ik heb 45 minuten moeten wachten alvorens we een BBQ kregen en de andere groep met de steengril dito met een sterretje, het was erg druk dus daar kan ik nog mijn begrip voor tonen echter toen wij het vlees kregen was dit zo magertjes dat dit naar oplichting riekte een stukje biefstuk nou als ik bij de AH een stukje haal en deze dan in 4 plakjes verdeel en daar dan nog even met de auto overheen rijd dan heb je het stukje wat wij per persoon mee moesten delen, een stukje kipfile in vieren en dan nog een hamburgertje letterlijk tje en een stukje schnitzel waarmee je je hole kies nog niet kon vullen.

Bij de steengril was het nog erger, 1 stukje kip per persoon dat was het.

Kortom als ik hier op de hoek naar de eerste de beste snakbar was gegaan dan was ik qua kosten incl. drank voor de helft klaar geweest en was er niemand met honger naar huis gegaan.

Kortom pure oplichterij, heb mijn beklag gedaan bij vakantieveiling!!!

kemmer

schreef:

03-02-2012
Geachte medewerkers

Wil toch even reageren op ju;llie restaurant. Daar aangekomen deden wij een drankje tot onze verbazing waren de colaglazen met recht smerig waarop wij ook een van de personeelsleden riewpen. Kregen nieuwe cola. Steengrillen voor 28 euro 4 pers is natuurlijk geen geld alleen vind ik dat de voorlichting niet correct is. Je hebt eigenlijk geen keus JA wel tegen meerprijs!!! Steengril werd neergezet tot onze stomme verbazing zaten erin de sausjes 2 stuks allebei een haar. Nou sorry dat ik dit aangeef maar dan smaakt je eten niet meer. Ik denk dat jullie dit wel kunnen bewgrijpen. Uiteindelijk moesten we bij elkaar een bedrag afrekenen van 88.00 euro. Zelfs je mayonaisen kregen 2 schaaltjes werden er 4 afgerekend.
Niet een drankje van het huis voor het ongemak vind ik een zeer slechte zAAK. dAAR VERLIES JE ECHT KLANTREN MEE. Zit zelf al jaren in de horeca maar haren in je eten is echt uit den boze!!!!
Met vriendelijke groet:
S. Kemmer
p/a

Daan

schreef:

Hoe diep kun je als horecagelegenheid zinken! 't Farregat, wat ooit een eerlijke toptent was, is veranderd in een zielige vertoning! Ook wij zijn daar via vakantieveilingen terecht gekomen. Bij aankomst werden wij door de bediening die in mijn ogen nog wat bleu waren, neer gezet in een ruimte met te veel en te kleine tafeltjes... Het was er erg donker en koud!
Maar goed, wij bestellen met z'n vieren een drankje 2 bier, 1 wijn, 1 frisje en een karaf water (wij mogen geen kraanwater serveren was het Antw.) ok, dan niet, toch. Het brood vooraf was licht aangebrand maar kon er nog net mee door. Bediening was opzich goed en snel. Buffet werd goed aangevuld en was simpel maar voldoende. Vlees bestond uit 4x biefstuk, 4x kip(voorgebakken en droog), 4x hamburger en 4x varkenshaas. Alles was naar wens totdat mijn vrouw zij dat zij de varkenshaas zuur vond smaken! Ik pakte een rauw stuk en voelde aan de plakkerige structuur dat het niet vers was, nadat ik eraan rook werd mijn avond bedorven net als het vlees!! De serveerster (een oudere dame) begon allerlei smoesen te vertellen om het euvel te verdoezelen. Geen pardon of excuus niets, tevens kregen we die droge voorgebakken kip ipv de varkenshaas als vervanging??? Dat vlees was toch gewoon vers?? Na deze onbeschofte actie stonden we binnen 5 minuten buiten... Bedankt en tot nooit meer!!

Guido

schreef:

Alle 4 waren we het er over eens dat we lekker gegeten hebben. Vlees was voldoende en buffet OK.
Wel moet gezegd worden dat het tafeltje echt niet kleiner kan voor 4 personen en een grill.

Aik

schreef:

Dat het restaurant wel goed is, maar die veilingsites je oplichten. Je kunt je ook afvragen of restaurants aan die oplichting mee zouden moeten doen.

marion

schreef:

Ja wat verwacht je ervan,denk je dan als je voor 30 euro de veiling hebt gewonnen.Nou niks dus 70 euro was de rekening dus ipv 30 waren we 100 euro kwijt wat een giller en nog een klere eind gereden......ja wat moet je hier nou van eggen.

Dave

schreef:

Hoge verwachtingen maar helaas ! Dacht. Voor 25 euro met zijn 4 en te gaan te eten via het achterlijke vakantie veilingen, dacht super deal ! Bij aankomst word je verteld dat je maar 4 stukjes kipfilet krijgt , je kan 4 stukjes bij bestellen maar dan betaal je 3,25 extra p/p vind het belachelijk want 8 stukjes vlees staat gelijk aan een klein heel stukje vlees . Geen aanrader ! En belachelijk dat dit zo maar kan ! Je word gewoon in de maling genomen door vakantie veilingen!!! .

Theo

schreef:

Ik tracht het netjes te houden. Vlees te weing, te smaakloos het smaakte nergens naar. salade had geen dressing, stokbrood taai, sausjes ondefinieerbaar. patat niet gaar, glazen werden niet opgehaald, bediening duidelijk jonger dan 16 jaar. geen aan- maar afrader, zonde van mijn geld

Jennifer

schreef:

Het is al moeilijk om te reserveren. Ik heb nu 4 keer op verschillende tijden gebeld, maar krijg steeds een bandje dat alle lijnen bezet en belt u op een ander tijdstip terug.
Ook al twee keer een e-mail gestuurd, maar hier wordt ook niet op gereageerd. ?????

van Bentum

schreef:

Slechte ervaring gehad vanavond. Het eten is niet lekker. Vooral het vlees. Biefstuk is een runderlapje, de kipfilet is voorgebakken en is net snot. Het brood vooraf erg droog en duur.
Het is er erg donker en heel erg krap. Achter ons stond een paaltje waardoor we bijna onze tafel niet afkonden. Heel vervelend aangezien je toch meerdere malen moet lopen naar de saladebar.
De bediening is vriendelijk, maar het duurt allemaal enorm lang. We hebben een half uur gewacht toen we uitgegeten waren en zijn toen naar de bar gegaan om te betalen.
Ik had een bon van vakantieveilingen, maar normaal gesproken kost dit €19.95 per persoon. Ik heb er nog een 5 euro voor over!
Al met al niet mijn restaurant, ik kom er zeker niet meer!

jan roos

schreef:

maandagavond met 7 man gebbq bij het farregat.vooraf de nodige recenties gelezen,dus watstond ons te wachten.Het was gewoon super.eten genoeg,vriendelijke bediening.prijs/kwaliteit was gewoon goed.wij hebben een gave avond gehad en begrijpen niets van al die negatieve berichten,dus mensen gewoon gaan

lin

schreef:

Reserveren was een drama, altijd vol en uiteindelijk na 5(!) keer proberen maar gereserveerd op een maandagavond. Man bij wie ik reserveerde was ronduit onbeschoft, na aanspreken hierop bond hij in. Gezien de recensie met bijzonder lage verwachtingen gaan eten maar het viel zeker niet tegen. Vlees/vis genoeg, buffet werd goed aangevuld (alles simpel maar goed) en de bediening onervaren maar zeer vriendelijk en snel. Wel krappe maar leuke ambiance. Het lage cijfer voor de bediening is voor de onbeschofte man van de reservering...

Dees

schreef:

Dacht lekker te gaan eten met mijn gezin, stond ik na 1 uur alweer buiten, en mijn vlees laten staan.
nou dit nooit meer, dit was echt vies.
De eetzaal is heel klein, je kan amper met z'n 4e aan een tafel zitten, de borden daar kan niets op, de bbq is niet warm genoeg waardoor je vlees stoomt.
Maar dan nog het ergst het vlees was echt vies, bah.. Ik denk heel goedkoop, zit ook geen smaak aan.
Zonde van het geld.

Ook al was het via de veiling

Nooit nooit nooit meer.

marja

schreef:

Nou het zal ons benieuwen hoe het eten en personeel daar is. De gasten zijn negatief en positief.
We laten het jullie weten hoe het was.

Gerda de Boer-Smit

schreef:

Samen met Ans Borgers en haar man waren wij mee naar 't Farregat.
Het was een gezellige avond. Genoeg en lekker gegeten. Patat was heet en genoeg, vlees was goed (uiteraard geen haas biefstuk, en de gamba's waren volgens mij scampies, maar wat verwacht je voor de prijs van € 10,00 p.p.!

Het personeel is zeer vriendelijk.
En inderdaad verbaas je je over andere gasten!
Het eten uitspugen!
Al het vlees op de BBQ leggen en dan weggaan!
Rare mensen...

Ans Borgers

schreef:

Na alle slechte recensie s gingen wij met gemengde gevoelend hierheen. We kwamen binnen en werden hartelijk begroet.

 Ons drankje was er in een mum van tijd dus wat dat aan gaat niets te klagen. Ook de drankjes daarna keurig op tijd. Ook het eten kwam snel en de uitleg over de tafel BBQ .

Het buffet was goed voorzien en er werd op tijd patat enz aangevuld. Onze kleinzoon 7 jaar was onverwachts bij ons dus was mee gegaan Ze waren daar zeer kindvriendelijk een kindermenu met erop een kleurplaat kleurtjes erbij.

Wij hebben een gezellige avond gehad met zeer vriendelijk personeel. Daarna nog een heerlijke koffie gedronken buiten. Wij komen zeker terug . Er zal daar heus wel eens iets fout gaan maar ik sta versteld wat mensen doen. Een BBQ helemaal vol leggen met vlees en dan weglopen,een gigantisch vieze tafel achter laten.
Dus het vlees ligt daar te verbranden, personeel mag het opruimen! Hoe bedoelje crisis?

Wij kregen een kortings bon voor een volgende keer en zullen hier zeker gebruik van maken.

Jaap Prent

schreef:

Ik ben meer dan 60 jaar horeca slager egweest en alle grote zaken met diverse sterren geleverd, zelfs een horeca opleiding gehad en de slager vakschool doorlopen. Ik hen nog nooit zo slecht gegeten als ook de bediening was waardeloos, kom hier nooit meer terug

wim

schreef:

Leuk uitziend restaurant. Boerenstijl uit de jaren 50. Daar is dan ook gelijk alles mee gezegd.
Keuze uit een zeer karig keuzemenu. Parmaham was te dik gesneden, meloen was nog niet rijp. Kip was gort droog en het was zoeken naar de vis in het vispannetje van mijn partner. Vlaamse frites konden er nog mee door maar kon me niet aan de indruk onttrekken dat (bijna) alles uit de diepvries kwam en via magnetron en frituurpan opgewarmd was. Als toetje een (huisgebakken flensje) met grand-marnier saus (de fles heeft er w.s. naast gestaan). Taai en niet lekker. Slagroom uit een kant en klaar fles. Tijd dat de kok op herhaling cursus gaat. Bediening vriendelijk doch incapabel. Nooit doen deze tent, zonde van het geld.

Wim

schreef:

1e en gelijk ook de laatste keer dat wij daar hebben gegeten. Via vakantieveilingen daar terecht gekomen. Je wordt in een vettige walmende ruimte gepropt. Wat naar mate de avond vordert alleen maar vetter en ondoorzichtiger wordt. Er wordt geadverteerd met bbq. Dit blijkt echter gewoon een grilplaat te zijn. Patat is er meestal niet omdat de bakken leeg zijn. Worden ze eindelijk gevuld dan is er een ware run van gasten zodat de bak binnen 15 seconden weer leeg is. De satesaus zit 3 lagen dik aangekoekt in de bak. Er staan een paar schaaltjes met saus waarvan je maar moet raden wat er in zit. De bak met aangestampte salade brrr.
Het weinige vlees dat je krijgt is wel van goede kwaliteit. Nog nooit meegemaakt maar zelfs het bier is niet echt lekker koud. Enige positieve is de bediening. Ze blijven lachen. Aan het eind van de avond ons ongenoegen kenbaar gemaakt. De bediening geeft als antwoord, maar we proberen er op deze manier wat van te maken. We hebben natuurlijk ook het a la carte restaurant wat onze aandacht heeft. Dat deze zaak zich een restaurant noemt getuigt wel van zeer veel lef. Ze kunnen nog niet in de schaduw van Mc. Donalds staan.

Erik

schreef:

We hadden ons op het barbequen verheugd, maar het viel ons op z'n zachts gezegd heel erg tegen.
Voor ons geen 2e keer, in tegenstelling tot het barbeque restaurant in Hillegom, die ik een ieder kan aanbevelen.
Een verschil van dag en nacht.

Betty

schreef:

Vandaag hier geweest. Hield mijn hart vast na al die negatieve meededelingen. Wat een leuke tent en goed vriendelijk personeel. Het eten was goed en niet te weinig!!!! Wat heb je toch een hoop negatieve mensen er tussen zitten die voor een duppie op de eerste rang willen zitten. Wij gaan hier zeker nog een keer naar toe!!! Personeel...laat je niet op de kop zitten!!!!Bedankt voor de gezellige middag.

Jan

schreef:

18 mrt gebarbecued met vraag teken plakje worst was hamburger ,saté van soja vlees te vies voor woorden kip file mini +een gemarineerde gamba -dit alles aangevuld met slappe patat en vette tafels ,te kort aan couverts ,kreeg een nat bord na 1uur wachten

jolanda

schreef:

17 maart 2012
We waren met 12 personen maar zaten aan een ronde tafel voor 9 personen. We moesten allemaal lang moeten wachten op het eten en drinken. Het eten werd geserveerd vierkante borden, zo groot dat het allemaal niet paste, de borden lagen gewoon op elkaar. Het eten was matig en de bier was dood. Ikzelf zou er nooit meer heen gaan.

Nooit meer BBQ bij 't Farregat

schreef:

Ontzettend teleurstellend restaurant!

Heb hier vandaag met vier personen het tafelbbq arrangement gedaan. Viel ontzettend tegen.

Bediening:
Langzaam en ongeinterreseerd. Bestellingen werden half gebracht of zelfs helemaal niet. Buffet werd slecht bijgevuld.

Eten: Per persoon slechts vier mini-vleesjes van slechte kwaliteit (o.a. smakeloos varkensvleesje en stukje worst wat een hamburgertje moest voorstellen). Je moest echt compenseren met de koude patat en de groene salde. De overige twee saldes (zalmsalde en aardappelsalade) hadden ze helemaal niet.

KOMEN HIER NOOIT MEER TERUG!

Zeer slecht

schreef:

Afgelopen vrijdag hier wezen eten met een bon. Bij binnenkomst moesten wij 10 minuten wachten omdat het personeel het te druk had met elkaar.

Uiteindelijk werden wij boven in een hoekje gezet aan een tafel met een soort steengrill. Toen uiteindelijk het vlees op tafel kwam; 4 stukjes varkenshaas, 4 stukjes biefstuk, 4 stukjes hamburger en 4 kipsates, kregen wij de medeling dat de salades, brood, sausjes en friet aan de andere kant stonden en wij dit zelf mochten pakken.

Het vlees op de grill gelegd en naar het buffet gelopen. Eenmaal daar aangekomen was de friet koud, de pindasaus leek wel niet aangemaakt met water, de kruidenboter was een waterig mengsel, de zalmsalade zat geen zalmsmaak aan en het brood was zo hard dat je er iet in kon bijten.

Vervolgens dus terug naar onze tafel gegaan om aan het vlees te beginnen. Daar kwamen wij achter dat het in een vet/marinde mengsel gelegen heeft waardoor het totaal geen lees smaak meer had. Ook zat er overal vet en pezen aan. Toen wij onze tafeldame hierop attendeerde kregen wij te horen dat het vlees zo aangeleverd wordt en we het hier mee moesten doen.

Kortom; de service was erg slecht. Glazen werden half leeg al van de tafel getrokken, elke 5minuten kwam ze om te kijken of we nu wel weer drinken wilde enzovoorts.

Eten; na afloop zelfs ziek van geweest. Nog nooit zulk slecht buffet gezien en smakeloos vlees gekregen. Daarnaast was het erg weinig, 4 stuks p.p als je bedenkt dat je hier normaal €29,95 voor betaald.

Ik ga hier zeker weten NOOIT meer heen en raad het iedereen ook zeker af!

Hans

schreef:

Gisteren (23-02) met vrienden wezen eten via vakantieveiling.Zeer tevreden over het eten en de bediening.Zeker een aanrader.

peter

schreef:

Zondag 15-01-2012 1900uur

Kwamen met bon van Vakantieveiling
Hadden afspraak gemaakt om 1700 uur,maar op dat tijdstip verhindert
konden om 1900uur nog terecht was geen punt
Zijn uitstekent ontvangen het eten en de bediening waren priema dus wel een aanrader

PETRUSCHKA

schreef:

VRESELIJK WAT EEN TENT
NOOIT MEER.
KREEG 5 STUKJES VLEES EN VERDER MOEST JE JE MAAG VULLEN MET STOKBROOD.
HAD DEZE TENT VIA VAKANTIEVEILINGEN.
HET PERSONEEL WAS ZO TRAAG ALS EEN SLAK.
WE HADDEN OM 5 UUR GERESVEERD.
MOESTEN ZE NOG BEGINNEN MET KLAARMAKEN.
NOOIT MEER NAAR DIE TENT
ZE PRBEREN OM JE EEN VOOR EN NAGERECHT AAN TE SMEREN.

IN 1 WOORD GEZEGT EEN WAARDELOZE TENT MET LUI PERSONEEL EN JE MOET JE MAAG VULLEN MET STOKBROOD

Nicole

schreef:

Gisteren van een heerlijke bbq. Sausjes, aardappelsalade, allemaal zelf gemaakt. Heerlijke hamburgersaus. Vlees was heerlijk. Vis super. Personeel was heel aardig en attent. Aanrader!!

Wil 2011

schreef:

de bediening vriendelijk echter veel te weing per-soneel Veel te lang moeten wachten,zelfs op broodje vooraf pas na 2 1/2 uur eten om 22.10 hoefde de meeste niet meer waren over trek heen hebben ook geen ijs toe genomen.Prijs is hoog

Anne

schreef:

Gister in het Farregat gegeten. Wat een onwijs leuke tent! Loopt goed want het zat erg vol. Het eten was over heerlijk, mijn complimenten aan de chef.
Bediening net zoals in de andere meningen inderdaad erg vriendelijk en gezellig. Zo hoort het!
Groetjes

Carla

schreef:

Afgelopen week wezen eten bij t'Farregat. Het was heerlijk! Het eten en de sfeer waren goed. De bediening was vriendelijk. Door de wijnsuggestie die wordt gegeven bij elk gerecht heb ik heerlijk kunnen genieten van verschillende wijnen. De wijnen waren allemaal erg lekker. Verder was het prettig dat je lekker kon natafelen.

Peter

schreef:

Het nieuwe personeel is geweldig! Volgens mij heeft de chef ook goed de smaak te pakken, eigenlijk alles van e kaart is goed. En als bierliefhebber: ze hebben zels seizoenbier op de tap: nu dus Bockbier!!

Natascha

schreef:

Gisteren zijn we weer eens naar 't Farregat geweest. Zoals gewoonlijk verheugde ik me bij voorbaat al op het Hemels Chocoladedessert. En dankzij de opzet van het nieuwe menu heb ik er zelfs twee op (tot grote verbazing van mijn vriendinnen en het bedienend personeel).

Als echte visliefhebbers hebben we genoten van de coquilles, de Dorade en de gamba's. Het personeel was vriendelijk en kon mijn extreme chocoladeverlangen wel waarderen. We komen gauw weer terug.

JAn vlugt

schreef:

Onlangs hier wezen eten, een geweldige tent. 3 gangen keuze menu voor 28,50 en de kinderen gratis. Zeer vriendelijk personeel en eten ziet er prachtig uit en smaak nog beter. Nu we dit plekje gevonden hebben gaan we zeker vaker terug komen. Een aanrader maar reserveer wel want ze hebben het druk hebben wij gemerkt.

conny

schreef:

Heb hier nu een aantal keer gegeten, de bediening is zeker vriendelijk en het restaurant is leuk ingericht. Qua eten is het niet bijzonder, de prijs is hoog voor de kwaliteit die je krijgt..

Albert

schreef:

op 15-07 hier gegeten. Lang wachten voordat we een drankje konden bestellen. Nog langer wachten tot we eten konden bestellen. Veel te weinig personeel. Het eten erg matig. Zeker geen aanrader!

Cecilia

schreef:

Estuve hace poco y está muy muy bien

UIT123.nl gebruikt een paar cookies om het surfen te vergemakkelijken... lees meer. akkoord