Uitgaan in Aalsmeer

In the spotlights

Deze plek valt op!

Ben of ken je een bedrijf dat op deze plek zou willen staan? Onderzoek de mogelijkheden, neem even contact op via de contactpagina, of maak een bedrijfsaccount aan zodat je meteen kunt inloggen. Kost bijna niks.

Populair in Aalsmeer

Jouw mening over Aalsmeer?

Geef je mening over Aalsmeer, wees eerlijk en beleefd!

Laatste meningen

Anne

schreef:

Met het kinderfeestje hier geweest, en het was super!

Lees meer over Chimpie Champ

Sanne

schreef:

Wie heeft dit wel eens gedaan? Is dit leuk?

Lees meer over Glow Golf

De Jong

schreef:

Prima hotel, goed personeel, charmante uitstraling en uitstekend eten!

Lees meer over Chariot

Robert

schreef:

Wie gaat er naar nachtruis op 30 april?

Lees meer over N201

Ans

schreef:

Vooral met kinderen is golf in het donker erg leuk.

Lees meer over Glow Golf

Ulwers

schreef:

Prima restaurant!

Lees meer over Around the Clock

Gloeilamp

schreef:

Vooral de kinderen vonden glowgolg geweldig. De drankjes waren wel vrij prijzig.

Lees meer over Glow Golf

Mevr. Raadschelders

schreef:

Wat een ballen tent. Een niet al te vrolijke, dus helemaal niet, eigenaar. Met een grouponbon voor vier personen zijn we gaan BBQen. Te weinig vlees/vis voor personen. Buffet was redelijk. We waren iets te vroeg dus aan de bar een aperitief genomen. Hier hebben we iets te snacken bij gevraagd. Er werd brood en tapenade bij het buffet vandaan gehaald. Naderhand mochten we hier zoveel van eten als we wilden. Voor de 'snack" werd 9 euro gerekend. Een karaf water is niet te bestellen, dan serveren ze een halve literfles chaudfontaine. De baas doet niet aan karafjes. Voor zo' 'n flesje wordt 4,35 euro gerekend. Op mijn vraag waarom dat water zo duur is werd mij verteld dat dit merk erg duur is. Ik vraag me af uit welke 'bron' dit water komt...... Sluiten die tent!

Lees meer over 't Farregat

R. van Leeuwen

schreef:

Op 9 oktober 2013 met zijn vieren hier via vakantieveilingen een vleesfondue gedaan. Personeel prima, maar het eten was ronduit beschamend. Heb nog nooit zoiets slechts te eten gekregen. Verwachte sowieso in een oliepannetje het vlees dicht te laten schroeien, helaas was het een pannetje met warm bouillonwater. De gehaktballetjes waren dus net soepballetjes, maar dan van heel slechte kwaliteit.
Ga me wel twee keer bedenken om ooit nog een keer met vakantieveilingen mee te doen. Zou dit mijn ergste vijanden niet aan willen doen.

Lees meer over 't Farregat

Brouwer

schreef:

Al 2 keer geweest en was echt goed goed vlees. Nu voor de 3e keer geweest en wist niet wat ik zag wat een slecht lees. Schaamde mij voor de mensen die ik uitgenodigd had.

Lees meer over 't Farregat
UIT123.nl gebruikt een paar cookies om het surfen te vergemakkelijken... lees meer. akkoord