Men At Work

Grote Markt 141145
1315 JD
Almere
036 5347275
www.cafemenatwork.nl

Nog geen informatie van Men At Work ontvangen.

toevoegen

| in de omgeving

Meningen over Men At Work:

powered by

UIT123.nl TIP

daniel

schreef:

super gezellige tent, onderstaande reactie begrijp ik niet want binnen in de men at work zijn er superveel verschillende rassen door elkaar heen te vinden. De bediening is ook verschillend van afkomst.
Men at work is juist de enige Niet Racistische kroeg in almere stad
marokaanse/afrikaanse en surinaamse mensen staan gewoon binnen zowel jongens als meisjes. Ik ben zelf ook tegen rasisme, en meeste plekken in almere druipt het rasisme ervan af, niet alleen van blank naar zwart, maar ook andersom
daarom ga ik juist graag naar de menatwork omdat daar iedereen komt. niet alleen blanke of zoals bij de mambo alleen getinte mensen. Almere is echt een pvv polder alles en iedereen haat elkaar.
Maar in 8 jaar uitgaan heb ik dat nooit ervaren bij men at work. neem een kijkje bij de fotos op hun site
oja als je klaar bent kijk dan ook ff bij de andere kroegen en oordeel dan .
een hele mambo vol zonder blanke ??? mogen die daar niet naar binnen ?????
zo oordeel je namelijk wel over menatwork
veel blondjes dus rasisten
right back at you als je naar de mambo kijkt dan.

dwayne

schreef:

hoe komt het dat als je een tintje hebt of nouja niet blank ebnt om eht zo maar even te zeggen je elke keer geweigerd word. Er word elke keer een excus verzonen zoals: je moet vaste klant zij, het is vol, of de baas wil julie er vandaag neit in. ik heb nog nooit voor overlast gezorgd. de enige manier hoe je als getint persoon binnen komt is als je een foi betaald, dan word er om 10 a 15 euro gevraagd door de bouncers. en dan betaal je ook nog entree geld los daarvan. ik ben één keer zo dom geweest om te betalen. en wat hoor je dan we willen geen overlast van julie. dat zijn voorordelen. ik trek neit graag conclusies maar als alle blonde jongens en meisjes gewoon zonder problemen binnen komen en de rest steeds geweigerd word dan is het gewoon discriminatie. en als ik het goed heb is dat verboden in Nederland. ik vind dit absoluut niet kunenn. Meisjes van 16 a 17 jaar komen binnen als zij even een goeie foi geven maar, maar wij worden geweigerd.
ik ben dan neit blond maar ik ben 100% nederlands ik luister naar andré hazes etc maar er word wel elke x weer onderscheid gemaakt en gewoon super hard gediscrimineerd.
ik heb er meer dan genoeg van gehad ik zal ook een mailtje sturen naar het bureau van discriminatie en ik ga ene klacht indienen bij de politie.

UIT123.nl gebruikt een paar cookies om het surfen te vergemakkelijken... lees meer. akkoord