Uitgaan in Almere

Jouw mening over Almere?

Geef je mening over Almere, wees eerlijk en beleefd!

Laatste meningen

UIT123.nl

schreef:

Genoeg parkeerruimte voor de deur.

Bij binnenkomst lijkt het een wat saai hok, met veel tafeltjes, en weinig groen. Wellicht helpt een boompje in het midden om eea wat sfeervoller te maken. De grote flatscreen met matige Indiase soapseries mag wat ons betreft subiet uit.

We nemen plaats bij een tafeltje aan het raam. Het personeel is zeer vriendelijk, niet overdreven, en erg gastvrij. Ons valt het kartonnen bord bij de kassa met daarop de woorden "wij serveren geen kraanwater" meteen op. Nogal armoedig, en absurd bovendien. De tijd dat we spa blauw moesten drinken als we 80 euro gaan uitgeven aan eten is wel een beetje voorbij. Sterker nog: bij de restaurants van tegenwoordig krijg je gewoon een kan met kraanwater ongevraagd geserveerd. Wel zo netjes.

Als voorgerecht besluiten wij de kippensoep en de seekh kebab te nemen. Aan de kippensoep merk je of de kok zin heeft om te koken, en de seekh kebab is een authentiek gerecht dat behoorlijk kan mislukken. Zowel de kippensoep als de kebab zijn uitstekend van smaak, van kleur en van structuur. De verse groente zorgen voor een extra bite, en werken fijn samen met de zachte structuur van de rolletjes kipgehakt.

Het hoofdgerecht moet natuurlijk een curry worden. We kiezen voor de kip-curry, goed passend bij het voorgerecht. Omdat we hebben aangegeven krap in de tijd te zitten, wordt met gezwinde spoed het hoofdgerecht opgediend. Compleet met aardappels, die goed klaargemaakt zijn.

De kip is mals en toegankelijk, de curry verfijnd van smaak.

Na de koffie vertrekken we, en de prijs valt alleszins mee.

Kortom, een prima restaurant om te eten, maar niet voor de gezelligheid. Als Taj Mahal in Almere hun interieur wat oppoetst met groen en gezelligheid, de televisie van de muur sloopt, en het kartonnen bord met waterige letters laat verdwijnen, is dit restaurant een aanwinst voor Almere en verre omgeving.

Lees meer over Taj Mahal

Anoniem

schreef:

Waar is chuc wagon eigenaresse was heel lief

Lees meer over The Chuckwagon

Martin

schreef:

Het was prima, de foto's zijn genomen uit de haven!

Lees meer over Brasserie Bakboord

anita

schreef:

top gespeelt goede begeleiding nu nooit meer naar gladiator daar kleine speelvelden en geen bier

Louise

schreef:

Ik vind het een gezellige kroeg. Ons kent ons. Er zijn stamgasten. Van alle delen uit Nederland komen er mensen op shoptour. Op het terras kun je allerlei mensen ontmoeten uit andere culturen.
Wat ik jammer vind, is dat "het rookhok" steeds meer het bezit lijkt van publiek dat geen boodschap heeft aan enige vorm van moraal.
.

Lees meer over Het Boemeltje

Edwin

schreef:

Heerlijk en voldoende gegeten vriendelijk personeel echt een aanrader

Lees meer over Het Boemeltje

David

schreef:

Leuk spelletje, dat poolen, maar ik kan er geen ruk van.

Fats is ok! Goed bier, aardig personeel.

Lees meer over Poolcentrum Fats

Yvonne

schreef:

Samen met mijn vriend 23 november bij cheers terechtgekomen....wat een gezelligheid! Heerlijk,wat fijn dat de bezoekers qua leeftijd varieren van 18 tot ver in de 60....voor ons in ieder geval voor herhaling vatbaar....tot gauw!

Lees meer over Café Cheers

Uilebal

schreef:

Paar foto's zou wel leuk zijn.

Lees meer over Gladiator Paintball

.

schreef:

ik houd het netjes (zie Daniel 18 mei)
je hebt gelijk dat is helaas de eigenaar.

Lees meer over Den Enghel
UIT123.nl gebruikt een paar cookies om het surfen te vergemakkelijken... lees meer. akkoord