Poort Dok

IJmeerdijk 1 a
1309 BA
Almere
036 5369099
www.poortdok.nl

Restaurant/Strandpaviljoen Poort Dok, iedere dag geopend voor lunch en diner. Je kunt in Poort Dok ook je feest, borrel of zakenlunch/diner geven. Verder zijn er regelmatig leuke evenementen.

| in de omgeving

Meningen over Poort Dok:

powered by

UIT123.nl TIP

Bryan

schreef:

Hallo,ik ben Bryan,die jongen op die zwarte scooter met radio,ik ben niet de inbreker hoor,vroeger was ik daar wel bezig met de mannetjes,maar de muziek is toch een beetje belangrijker,ik sta meestal onder het toilet omdat ik als ik naar links of rechts uit zou wijken ik midden in de cruise-zone zou gaan staan,het leven zit nou eenmaal vol problemen en met muziek hoop ik daar iets minder mee bezig te zijn,in ieder geval sorry voor de overlast,ik ben een beetje doof,vandaar dat de radio meestal een beetje luid staat.,jammer dat jullie gesloten zijn,want toen er ijs lag wilden er mensen gaan schaatsen,maar er was helaas geen koffie en zo.
groeten

Bryan
Almere

Frans Vermeulen

schreef:

Ik heb een positieve mening want ik heb er zelf gewerkt als beveiliger van de stichting SVA en dat was een gezellige tijd en hoop dat als wij weer worden gevraagd dat ik er bij mag zijn als beveiliger,want ik kreeg zelfs van de bezoekers die er toen kwamen positieve reacties,dat ik er liep op het strand en ook van het personeel van poort dok.

Met de vriendelijke groeten Frans Vermeulen.

UIT123.nl gebruikt een paar cookies om het surfen te vergemakkelijken... lees meer. akkoord