Taj Mahal

Duitslandstraat 1A
1363 BG
Almere
036-53 69 434
www.tajmahalindiaas.nl

Taj Mahal is gevestigd op Duitslandstraat 1 A in Almere-Poort. De authentieke Indiase keuken!

Onze specialiteiten zijn curry en tandoori-gerechten. Daarnaast is de Indiase keuken, de Indiase keuken niet zonder vegetarische gerechten. U vindt dan ook een ruime keuze aan vegetarische gerechten op onze kaart.

Taj Mahal Indiase Restaurant is een fijne restaurant waar u zich kunt ontspannen, socializen en mooie momenten kunt delen met uw vrienden en/of familie. Ook voor een zakelijk diner bent u natuurlijk van harte welkom. We serveren verse authentieke Indiase gerechten zoals Butter Chicken, Biryani en Tandoori Chicken. We serveren ook diverse vegetarische en niet vegetarische tandoori grill gerechten.(zie de menukaart). Onze gerechten hebben de perfecte balans tussen zoet, kruidig en pittig. Iets wat echt hoort bij onze authentieke traditionele Indiase keuken. Voor ieders wat wils dus! Authentieke bereidingswijze:
Kwaliteit van voedsel is belangrijk voor ons en daarom gebruiken we altijd dagverse en kwalitatieve ingrediënten bij de bereiding van onze gerechten.

| in de omgeving

Meningen over Taj Mahal:

powered by

UIT123.nl TIP

UIT123.nl

schreef:

Genoeg parkeerruimte voor de deur.

Bij binnenkomst lijkt het een wat saai hok, met veel tafeltjes, en weinig groen. Wellicht helpt een boompje in het midden om eea wat sfeervoller te maken. De grote flatscreen met matige Indiase soapseries mag wat ons betreft subiet uit.

We nemen plaats bij een tafeltje aan het raam. Het personeel is zeer vriendelijk, niet overdreven, en erg gastvrij. Ons valt het kartonnen bord bij de kassa met daarop de woorden "wij serveren geen kraanwater" meteen op. Nogal armoedig, en absurd bovendien. De tijd dat we spa blauw moesten drinken als we 80 euro gaan uitgeven aan eten is wel een beetje voorbij. Sterker nog: bij de restaurants van tegenwoordig krijg je gewoon een kan met kraanwater ongevraagd geserveerd. Wel zo netjes.

Als voorgerecht besluiten wij de kippensoep en de seekh kebab te nemen. Aan de kippensoep merk je of de kok zin heeft om te koken, en de seekh kebab is een authentiek gerecht dat behoorlijk kan mislukken. Zowel de kippensoep als de kebab zijn uitstekend van smaak, van kleur en van structuur. De verse groente zorgen voor een extra bite, en werken fijn samen met de zachte structuur van de rolletjes kipgehakt.

Het hoofdgerecht moet natuurlijk een curry worden. We kiezen voor de kip-curry, goed passend bij het voorgerecht. Omdat we hebben aangegeven krap in de tijd te zitten, wordt met gezwinde spoed het hoofdgerecht opgediend. Compleet met aardappels, die goed klaargemaakt zijn.

De kip is mals en toegankelijk, de curry verfijnd van smaak.

Na de koffie vertrekken we, en de prijs valt alleszins mee.

Kortom, een prima restaurant om te eten, maar niet voor de gezelligheid. Als Taj Mahal in Almere hun interieur wat oppoetst met groen en gezelligheid, de televisie van de muur sloopt, en het kartonnen bord met waterige letters laat verdwijnen, is dit restaurant een aanwinst voor Almere en verre omgeving.

UIT123.nl gebruikt een paar cookies om het surfen te vergemakkelijken... lees meer. akkoord