Theater Caprera

Hoge Duin en Daalseweg 2
2060 AB
Bloemendaal
023-5250050
www.caprera.nu

Nog geen informatie van Theater Caprera ontvangen.

toevoegen

| in de omgeving

Meningen over Theater Caprera:

powered by

UIT123.nl TIP

Bianca Schomakers

schreef:

Geweldig mooi en itiem, heel romatisch theater, heerlijke plek, akoestiek beter dan vele andere plekken. Het podium gescheiden door het water, overal goed zicht. Heerlijke plek gewoon, waar ik zeker vaker zal komen, ik houd de site in de gaten.

Renee

schreef:


.
Ze zijn de openluchttheatersite aan het vernieuwen. Ik heb eeb voorproefje gevonden

Anne

schreef:

Caprera is de beste!
p.s er waren voor een paar optredens (o.a 20 aug.) te veel kaarten verkocht omdat mensen te laat waren om kaarten te kopen en toen op een rare manier toch binnen gekomen zijn (nepkaarten?)...erg zieligvan die mensen, maar voor de rest waren al mijn caprera avonturen top!!!!
love it, morgen weer mijn dagelijks caprera rondje met kwispel lopen :)

peter duker

schreef:

ik kijk geregeld op de site van Theater Caprera maar vind het wel irritant dat de site nog steeds niet is bijgewerkt. Over voorstellingen in 2004 is nog steeds niets te vinden. Wordt de site wel bijgewerkt ? Jammer want ik vind het een mooi theater en wil graag dit jaar weer komen maar als ik de informatie nergens kan vinden

Han van der Heide

schreef:

Mijn mening wil ik graag in vraagvorm gieten: kent Caprera ook een maximum aan te verkopen kaarten? Ik heb twee keer meegemaakt dat er veel te weinig zitplaatsen waren (o.a. 20 aug). De trappen zaten overvol en de organisatie roept dan nog dat dat van de brandweer niet mag vanwege de brandveiligheid. De mensen kunnen niet eindeloos bijven inschikken! Nogmaals: is er een maximum aan te verkopen plaatsen, overeenkomend met zitplaatsen?

de looff

schreef:

volgens mij had u teveel kaarten verkocht voor de voorstelling van 20aug.
we hebben uiteindelijk een plekje op de trap gevonden om te zitten, maar voor dit geld had ik toch een iets betere plek verwacht.

L. Vlug

schreef:

Een mislukte filmvertoning in uw prachtige theater. Wij waren met z,n vijfen en zaten dus vooreen aardig bedrag te kijken. Laat u even weten wat u voor oplossing te bieden hebt ?
Met vriendelijke groet,
Lya Vlug

p van Kessel

schreef:

Afgelopen maandag was de filmvoorstelling van Howards End ,Caprera onwaardig .Wij hebben ons helaas behoorlijk geergerd,dat een film zo door elkaar gehusseld toch werd vertoond. Ik neem aan , dat ik mijn kaarten kan omwisselen voor een van de twee nog te volgen voorstellingen Hoogachtend P.J.A. van Kessel Max Euwestraat 36 2042 RC Zandvoort

W. Nijboer

schreef:

Gisteravond zijn wij bij u geweest voor de film "Howard`s End"". De filmavond was mislukt, omdat u een film presenteerde die totaal verknipt was.

Graag willen wij ons geld ad E 22,50 terug.

Wilt u dit storten op giro 6645555 of aangeven dat wij dit volgende week bij de volgende fim bij de kassa kunnen ophalen.

graag p.o even uw bericht.

Mvg

W. Nijboer
Orionweg 80
2024 TE Haarlem

UIT123.nl gebruikt een paar cookies om het surfen te vergemakkelijken... lees meer. akkoord