Uitgaan in Bloemendaal

Jouw mening over Bloemendaal?

Geef je mening over Bloemendaal, wees eerlijk en beleefd!

Laatste meningen

Kees

schreef:

Was super, was gezellig en iedereen deed mee.
Nu, 2011, en totaal verlopem Grandcafe et een uitbater die de woorden services en klantvriendelijk allang vergeten is.

Lees meer over Grand Cafe Vreeburg

Joya

schreef:

Was weer is super, was gezellig en aardig wat gedronken, gelukkig deed iedereen gezellig mee. Top caféé, zekker voor herhaling vatbaar.

Lees meer over Grand Cafe Vreeburg

Bianca Schomakers

schreef:

Geweldig mooi en itiem, heel romatisch theater, heerlijke plek, akoestiek beter dan vele andere plekken. Het podium gescheiden door het water, overal goed zicht. Heerlijke plek gewoon, waar ik zeker vaker zal komen, ik houd de site in de gaten.

Lees meer over Theater Caprera

Renee

schreef:


.
Ze zijn de openluchttheatersite aan het vernieuwen. Ik heb eeb voorproefje gevonden

Lees meer over Theater Caprera

Anne

schreef:

Caprera is de beste!
p.s er waren voor een paar optredens (o.a 20 aug.) te veel kaarten verkocht omdat mensen te laat waren om kaarten te kopen en toen op een rare manier toch binnen gekomen zijn (nepkaarten?)...erg zieligvan die mensen, maar voor de rest waren al mijn caprera avonturen top!!!!
love it, morgen weer mijn dagelijks caprera rondje met kwispel lopen :)

Lees meer over Theater Caprera

peter duker

schreef:

ik kijk geregeld op de site van Theater Caprera maar vind het wel irritant dat de site nog steeds niet is bijgewerkt. Over voorstellingen in 2004 is nog steeds niets te vinden. Wordt de site wel bijgewerkt ? Jammer want ik vind het een mooi theater en wil graag dit jaar weer komen maar als ik de informatie nergens kan vinden

Lees meer over Theater Caprera

Han van der Heide

schreef:

Mijn mening wil ik graag in vraagvorm gieten: kent Caprera ook een maximum aan te verkopen kaarten? Ik heb twee keer meegemaakt dat er veel te weinig zitplaatsen waren (o.a. 20 aug). De trappen zaten overvol en de organisatie roept dan nog dat dat van de brandweer niet mag vanwege de brandveiligheid. De mensen kunnen niet eindeloos bijven inschikken! Nogmaals: is er een maximum aan te verkopen plaatsen, overeenkomend met zitplaatsen?

Lees meer over Theater Caprera

de looff

schreef:

volgens mij had u teveel kaarten verkocht voor de voorstelling van 20aug.
we hebben uiteindelijk een plekje op de trap gevonden om te zitten, maar voor dit geld had ik toch een iets betere plek verwacht.

Lees meer over Theater Caprera

L. Vlug

schreef:

Een mislukte filmvertoning in uw prachtige theater. Wij waren met z,n vijfen en zaten dus vooreen aardig bedrag te kijken. Laat u even weten wat u voor oplossing te bieden hebt ?
Met vriendelijke groet,
Lya Vlug

Lees meer over Theater Caprera

p van Kessel

schreef:

Afgelopen maandag was de filmvoorstelling van Howards End ,Caprera onwaardig .Wij hebben ons helaas behoorlijk geergerd,dat een film zo door elkaar gehusseld toch werd vertoond. Ik neem aan , dat ik mijn kaarten kan omwisselen voor een van de twee nog te volgen voorstellingen Hoogachtend P.J.A. van Kessel Max Euwestraat 36 2042 RC Zandvoort

Lees meer over Theater Caprera
UIT123.nl gebruikt een paar cookies om het surfen te vergemakkelijken... lees meer. akkoord