Uitgaan in Hasselt

Jouw mening over Hasselt?

Geef je mening over Hasselt, wees eerlijk en beleefd!

Laatste meningen

Kenny

schreef:

Vanaf 29 okt 2016 gaat SLICES open op een nieuwe locatie in Hasselt... in de kelder van Hassotel... enkel op zaterdag en geen inkom... be there or be square....

Lees meer over Slices

Andre

schreef:

Leuke discotheek, maar een security die elke avond mensen op hun gezicht slaat. Ambulance en politie moeten komen, zoals ook weer tijdens nieuwjaarsnacht. Ze hebben losse handjes en lopen opgefokt rond. Een schande voor de Versuz en de Securatybranche

Lees meer over Versuz

peter frost

schreef:

Super gesteren een heel leuke avond....
met vrienden een verjaardag daar geplaatst absolut gooie sfer en kikze musik ....Ik kom terug feesten veele mooie vrouwen.....chance genug....vijf sterre deluxe....

Lees meer over Versuz

Jasper

schreef:

Owh wat ontzettend jammer... Wij kwamen altijd uit Noord-Nederland en reden altijd graag voor ff naar belgique... zonde!

Was 1 van de mooiste en tofste disco's en vibe die ik kende!!

R.i.p old memoires..

Lees meer over Versuz

Mike

schreef:

Hallo Gruyters

Versuz is definitief gesloten. De gemeente gaat het gebouw afbreken om er een ondergrondse garage en appartementen te bouwwen.

Lees meer over Versuz

gruyters

schreef:

hoi we hebben al 10 jaar nieuwjaar geviert in de versuz wat altijd een top avond was we komen uit n.l en nou hoor ik dat de versuz dicht is zou niet leuk zijn is dit waar of is de disco nog gewoon open laat het ons even weten g.r

Lees meer over Versuz

Mike

schreef:

Tsjonge, Bart, lees eerst eens je reactie door en plaats je reactie daarna pas! Wat je zegt heeft best zin maar hoeft niet iedere keer herhaalt te worden. Ook het gebruik van leestekens zou niet verkeerd zijn want je relaas is bijna onleesbaar.

Wat het verhaal van de portiers betreft,Ik vind het onvoorstelbaar dat figuren zoals bij Versuz aan de deur staan überhaupt het beroep van portier mag uitoefenen.

Zeker als je niet van Belgische afkomst bent en je wilt deze discotheek bezoeken behoor je er rekening mee te houden dat je naar een discotheek gaat waar je eigenlijk absoluut niet welkom en als je dus toegelaten wordt dit eigenlijk een gunst is. Naar de politie gaan heeft helemaal geen zin als je geen Belg bent, want die zijn net zo erg als die portiers.

En voor degenen die mij dadelijk willen afschilderen als een zielig figuur die niet binnenmocht, Ik ben tot nu toe als Nederlander zijnde altijd nog binnengekomen in Versuz, maar wel dus met het gevoel dat het een verleende gunst was. En dat zint me helemaal niet, zeker niet als je 250 kilometer met de auto moet rijden. Ik vind het dus zeer jammer dat de directie van Versuz met deze zeer onprofessionele portiers blijft werken want het is een afbraak aan de atmosfeer van Versuz. Vanuit Nederland zijn er zeer veel mensen die juist naar België gaan voor de atmosfeer en een avond uitgaan zonder problemen maar laten Versuz links liggen vanwege de portiers.

Een GOEDE portier herkent raddraaiers en heeft geen smoesjes nodig om iemand te weigeren, en hoeft zich zeker niet te verlagen tot het niveau van de eventuele relschoppers in Versuz. Dit doen ze echter wel, dus zijn ze geen haar beter als de relschoppers. Maar ja, het portierprobleem is blijkbaar niet groot genoeg want het is blijkbaar nog altijd druk bij Versuz dus er zal wel niets veranderen.
Jammer, heel jammer.

Lees meer over Versuz

Bart Blondeel

schreef:

Ik zie hier dat mensen zeggen ik heb gevochten in een discotheek op dit forum als je vecht ga dan naar de box zaal gaan vechten maar vechten hoort zeker niet thuis in een discotheek of je nu schuldig bent of niet schuldig door te vechten in een discotheek maakt me niet uit wie vecht in een discotheek zou levenlangs moeten geschortst worden zijn er dan hier geen mensen als iemand bijvoorbeeld ruzie zoekt of boel in een discotheek tegen iemand de portiers gaan bijhouden houd het netjes in een discotheek ik vind wie vecht moet levenslang geschortst worden ook al ben je niet schuldig in een discotheek ik ook als er iemand boelzoekt in een discotheek dan ga ik een portier bijhalen die moet het maar oplossen ik heb ook problemen met veel portiers die een strafblad hebben in een discotheek moest ik baas zijn van een discotheek een portier in een discotheek moet geen strafblad hebben als portier moet je een goed gedrag en zeden hebben en als je als portier een zwaar strafblad hebben in een discotheek dan moest ik baas zijn in een discotheek een portier met een zwaar strafblad word geen portier in een discotheek een portier die pikt steelt en moord bij manier van spreken die word geen goed portier in een discotheek een portier moet een bewijs hebben van goed gedrag en zeden anders word je geen portier.Mensen overal heb je goede mensen en slechte mensen die heb je overal in onze maatschappij en samenleving in deze wereld.Vind als zelfs portiers zich bezighouden met drugs en andere nare dingen in een discotheek zulke portiers moesten ze een hele lang leven een ban geven geen portier in een discotheek?Een goede portier zal niet rap vechten tegen de klanten van een discotheek een goede portier zal eerst eens vriendelijk beleefd praten met de bezoekers van een discotheek.Ik vind als je bij manier van spreken in vuile slordige kledij binnenkomt in een discotheek als bezoeker ik het doodnormaal vind dat je geweigerd word daar in een discotheek moet je een proper voorkomen kledij hebben als bezoeker van een discotheek.Bart Blondeel.

Lees meer over Versuz

The Dick

schreef:

Mijn eerste bezoek aan deze disco. Het is een leuke tent en de sfeer in het vip gedeelte was relaxed. En ik lees hier van alles over de portiers. Ik moet als objectief iemand zeggen dat ze inderdaad een bepaalde uitdagende houding hebben en ze kijken heel opzichtig de vrouwen na. Het team straalt geen professionele houding uit en hier dienen ze zeker iets aan te doen, want dit hoort niet bij zo'n leuke tent. En wat betreft de prijs, het uiterlijk van de disco staat niet in verhouding met de hoge prijzen die er gehanteerd worden. Maar,.. Ik heb een leuke nacht gehad en daar gaat het uiteindelijk om!

Lees meer over Versuz

Geert S.

schreef:

Het is een goede discotheek met goede muziek maar het personeel trekt op niet veel.

Vriendelijker zijn tegen de portiers zeggen je? Die portiers zijn juist uit op een knokpartij. Wij hebben een tijdje geleden ruzie gehad met de security, ik ga niet de hypocriet uithangen door te zeggen dat we niets gedaan hadden, er had een groepje ruzie met onze groep en hun begonnen met duwen. Daarna kwam de security tussen gevlogen en sloegen iedereen tegen de grond. Dat ze tussen kwamen neem ik hun niet kwalijk, maar men kan je ook gewoon buitenzetten en mensen hoeven niet K.O. geslagen te worden. Uiteindelijk werd onze groep buitengezet, nee wacht, buitenGEGOOID is een beter woord. Ik werd met mijn hoofd tegen de trappen gesmeten en ik was buiten bewustzijn, toen mijn vrienden mij wouden rechthelpen is de security op hen afgelopen en hebben ze hen tegen de grond geslagen! Een van de security vertelde tegen mijn vriend: "Ik maak u kapot, ik kom naar u thuis en snij u keel over!"
En dan zeg jij dat we meer begrip voor hen moeten opbrengen, sorry hoor, maar als je daar bij de security gaat dan wil je gewoon vechten. Er zullen er natuurlijk ook wel goede tussen zitten, maar deze zijn dun gezaaid!.


Toen we daarna de politie belden en ze uiteindelijk kwamen toen gingen ze de security een handje geven en begonnen ze te lachen.

Lees meer over Versuz
UIT123.nl gebruikt een paar cookies om het surfen te vergemakkelijken... lees meer. akkoord