Uitgaan in Hillegom

In the spotlights

Deze plek valt op!

Ben of ken je een bedrijf dat op deze plek zou willen staan? Onderzoek de mogelijkheden, neem even contact op via de contactpagina, of maak een bedrijfsaccount aan zodat je meteen kunt inloggen. Kost bijna niks.

Laatst toegevoegd

Populair in Hillegom

Jouw mening over Hillegom?

Geef je mening over Hillegom, wees eerlijk en beleefd!

Laatste meningen

Peter

schreef:

Prima eten, aardige mensen, gewoon uitstekend!

y willemse

schreef:

wij hebben nu 2x hier gegeten. Heerlijk eten, grote stukken perfect bereid vlees. Prima, nette bediening. Zaterdag a.s. gaan we weer. We hebben er enorm veel zin in en verheugen ons op het lekkere eten. Enige nadeel is dat je er helaas niet kunt eten als je rolstoelgebonden bent. . Ik kan het verder iedereen aanraden!

ronald siersma

schreef:

in helemaal bezet restaurant met vijf man gegeten.Ondanks drukte, uitstekende vlotte en aardige bediening en werkelijk heerlijk gegeten. wij gaan hier vaker naar toe

T de Bruin - Hillegom

schreef:

Kom hier regelmatig om de overheerlijke zoete soare-ribs te eten.
En... de racks die je bij de 2e en volgende keer krijgt zijn net zo lekker klaargemaakt als de eerste.
Nu nog een live gitarist erbij en het is helemaal af!

sidney janga

schreef:

morgen gaan wij voor het eerst daar eten, omdat wij 1jaar met elkaar een verhouding hebben en dat willen we graag daar vieren, ik ben benieuwd,gr sidney

Mark

schreef:

Beetje slecht. Als je met 6 man binnen komt om onbeperkt spareribs te eten krijg je de opmerking dst vandaag geen onbeperkt spareribs gegeten kan worden. We kregen 1 waterbakje om met zijn 6e tedelen. Na diverse keer tevragen of er misschien meer bakjes mogen komen kwamen er nog 2 bij. Knoflooksaus dat er normaal bij geserveerd wordt moesten we een paar keer om vragen maar wel de mayonaise op de rekening zetten. Servette zijn ook zeer kostbaar. Je vraagt er een paar ( voor 6 man ) en je krijgt er 2.Het eten was goed maar dit is geen styl. Vooral omdat mijn vader hier regelmatig eet en er tevreden over is

Carolien

schreef:

Altijd lekker! Het vlees is zonder uitzondering botermals, lekkere salade en salsa erbij en altijd vriendelijke bediening.

Piet

schreef:

Wij eten er regelmatig en met veel genoegen. De zoete spareribs zijn een delicatesse, de ossehaas een traktatie. De bediening is vriendelijk en correct. Vandaag zijn wij 50 jaar getrouwd en gaan er heerlijk uit eten.

Fam Ruiter

schreef:

Al 3 keer hebben wij hier heerlijk gegeten. Met de tafel van Elly kunnen we keer op keer genieten van de verschillende lekkere gerechten die het restaurant maakt. Van de dingen die je het lekkerste vindt kan je vaak nog een extra schaaltje krijgen. De smaken zijn authentiek en niet zoals meestal dat alles naar hetzelfde smaakt. De bediening is altijd vriendelijk.
Wij rijden hiervoor graag naar Hillegom.

Lees meer over Seray Bistroriental

Thomas

schreef:

Na 2008 nog vele malen hier gegeten om iets te vieren. Wij doen dit steeds met veel plezier. Genieten van het malse vlees en de vriendelijke bediening.
Hillegom kan erg tevreden zijn met dit restaurant. Aanrader!

UIT123.nl gebruikt een paar cookies om het surfen te vergemakkelijken... lees meer. akkoord