Uitgaan in Kessel

Jouw mening over Kessel?

Geef je mening over Kessel, wees eerlijk en beleefd!

Laatste meningen

gio

schreef:

ben wezen eten op de koestal was heerlijk vispan en varkenshaas smaakten ook het goed een echt een aanrader we komen zeker nog eens trug voor hamburger xxxl die hebben we gezien bij een andere tafel was giganties groot

met vriendelijke groet
gio en els

Lees meer over Brasserie De Koestal

drissen

schreef:

Het eten van zondag 27 juli 2013 was heerlijk, meer dan voldoende en de prsentatie was ook netjes. Jammer dat er zoveel mensen negatief hierover zijn. De bediening was goed en het was er gezellig op het terras. Komen zeker nog eens terug.

Lees meer over Brasserie De Koestal

Cecilia

schreef:

Absoluut niet voor herhaling vatbaar. Het ambiente absoluut niet sfeervol; het eten liet erg veel te wensen over; zonder liefde op de borden gegooid; geen dressings, saus moest extra betaald worden, 5 gangen menue en alleen voor het hoofdgerecht kwam er een nieuw bestek; papieren "tafellakens" en placemates , het personeel heel erg jong maar wel vriendelijk. je moest overal zout en peper op het eten doen, want er zat anders geen smaak aan. Jammer, hadden er erg veel van voorgesteld en het was een echte dumper.

Lees meer over Brasserie De Koestal

Johanna

schreef:

personeel vriendelijk maar onprofessioneel .
rekening klopte totaal niet
Eten , heel eenvoudig , vaak niet op smaak ,
Geen garnering , geen sausjes of 2 euro extra betalen , geen dressing voor de salade , slechte presentatie . Jammer want het oog wil ook wat en zeker als je gerechten a la chef besteld . In ieder geval komen we hier nooit meer terug en is het beslist geen aanrader !

Lees meer over Brasserie De Koestal

Marielle

schreef:

Erg lekker gegeten, gemoedelijke sfeer en vriendelijke bediening.
Niet eerlijk om hier negatief over te oordelen.

Lees meer over Brasserie De Koestal

Aafie

schreef:

Vreeeeselijk eten en totaal geen sfeer!!!
Zeker niet voor herhaling vatbaar.

Lees meer over Brasserie De Koestal

john caubergh

schreef:

hey leuke kroeg ,maar ontbreekd wat kerstlampjs aan die balken. die kun je hele jaar laten hangen en wat lampjes ron, het bufet,gezelliger.

Lees meer over Brasserie De Koestal

benny

schreef:

we zijn afgelopen zaterdag daar geweest,hebben prima eten geserveerd gekregen goede en vriendelijke bediening gehad kortom wij waren zeer tevreden en ons zien ze zeker terug

Lees meer over Brasserie De Koestal

a.janssen

schreef:

Nou, we zullen het zelf binnenkort ervaren.
Ben benieuwd, maar inmiddels ook niet enthousiast door deze recensies.
Maar ik ga kijken of de reactie van de eigenaar klopt. Ik geef hun het voordeel van de twijfel.
Meld me weer als ik er ben geweest. Wordt vervolgd

Lees meer over Brasserie De Koestal

eigenaar koestal

schreef:

Als eigenaar van de koestal wil ik hier wel even op reageren.
ik nodig ieder uit die denkt dat we met producten uit een vrieskist werken uit als we aan de bereiding van vispannetjes en dergelijke bezig zijn.
zodoende kunnen deze mensen die blijkbaar het verschil niet kennen tussen vers en aldi aan de lijfe zien dat we dagelijks met dagverse producten werken.
elke 2 dagen krijgen we verse vis aangeleverd . De recenties in ons gasten boek in de koestal zijn voor 97% enkel positieve recenties.wij zullen dan ook het gehel gasten boek inscannen en op onze website plaatsen zodat ook de andere meningen van gasten in de koestal te lezen zijn .alle soepen worden elke dag vers gemaakt .ook de tomatensoep en die is vere van een blik of een zak ,blijkbaar moeten wij constateren dat er altijd wel mensen zijn die denken beter te kunnen . bij deze wil ik dan ook aan deze mensen zeggen kom eens een dag meedraaien bij ons in de kueken dan zien ze met eigen ogen dat we dagelijks met verse producten werken .mede daardoor kan het al eens zijn dat iets uitverkocht is .dressing word ook door ons dagelijks vers aangemaakt. ik wil dan wel eens zien in welke aldi die ons vispannetje koopt aangezien we deze ook vers maken . met verse vis vanbij de vishandel

Lees meer over Brasserie De Koestal
UIT123.nl gebruikt een paar cookies om het surfen te vergemakkelijken... lees meer. akkoord