Uitgaan in Lichtaart

In the spotlights

Deze plek valt op!

Ben of ken je een bedrijf dat op deze plek zou willen staan? Onderzoek de mogelijkheden, neem even contact op via de contactpagina, of maak een bedrijfsaccount aan zodat je meteen kunt inloggen. Kost bijna niks.

Jouw mening over Lichtaart?

Geef je mening over Lichtaart, wees eerlijk en beleefd!

Laatste meningen

anomien

schreef:

Bobbejaanland is echt te gek!! Vooral de typhoon, slegde hammer, revulotion en de ander coole dingen. En als je lidt bent van de ANWB (toevallig mij vader) Kost een kaartje maar 22 euro.
Bobbejaanland is het leukste pretpark ooit

Lees meer over Bobbejaanland

anoniem

schreef:

als je het niet leuk of te duur vind ga dan niet en blijf lekker thuis!!!

Lees meer over Bobbejaanland

een doorsnee gezin met een probleempje

schreef:

bobbejaanland... tja een pretpark die dicrimineerd! Als gezin waarvan 1 van de ouders gehandicapt is (rolstoelgebruiker)en er 3 minderjarige kinderen zijn kan je er gewoon als gezin niet heen. Of je moet zo onverantwoord zijn om je kinderen zonder begeleiding te laten aanschuiven terwijl je als ouders apart moet aanschuiven aan de uitgang.Waar is de logica heen??? Krijg je als reactie bij contact, als je als gezin wil gaan kan je ook aanschuiven langst de gewone weg hmm... rolstoel is volgens hen duidelijk voor de schijn dan??? Een keiharde schop onder de gordel voor mensen die proberen te leven met een handicapt en een gezin hebben. Conclusie dit pretpark discrimineerd en isoleert mensen met een bepreking!!! Waar is het motto heen van wijlen de oprichter??? Geef ons maar Bellewaerde! dat is tenmiste een pretpark voor iedereen!!

Lees meer over Bobbejaanland

randa

schreef:

morgen ga ik met mijn school naar bobbejaanland en hooppelijk dat het leuk zal worden xxxjes

Lees meer over Bobbejaanland

AnoniepJeuuhh !

schreef:

'k ga dit jaar met schoolreisje er naar toe ! iedereen zegt dat het een te gekke pretpark is bij mij op school ha ! zou het waar zijn? ik heb hiet gelezen dat bijna niemand het leuek vindt?
Boelshit !

Lees meer over Bobbejaanland

demi

schreef:

ik ga met schoolreisje er naar toe en dat word helemaal te gek.hihihihi

Lees meer over Bobbejaanland

@YEP

schreef:

Sorry hoor, maar Bobbejaanland is al een paar jaar van een PRETPARKKETEN!!!

En ze bouwen zowat elk jaar een nieuwe attraktie, dus vind je opmerking echt nergens op slaan.

Ohja, op de MARIO FANCLUB-dag kun je voor 15(!!) euro naar binnen. Kaarten kun je alleen bestellen op www.nintendo.beDaarnaast wil ik nog ff zeggen dat de Efteling toch echt wel t beste park van Benelux is. Die ivesteren binnen 4 jaar meer dan 150 MILJOEN euro in nieuwe attrakties+vakantiepark 'Bosrijk'. Erg mooi, maar hier gaat t om T plezantste land van belgie!!!

Lees meer over Bobbejaanland

johny

schreef:

ja en zo duur is het nu ook weer niet ben twee maal geweest dit jaar 1 x 31 betaald de 2 x 8 euro betaald en als je nu een jaar abbo had genomen dan kreeg je 31 euro terug en kosten je het jaar abbo ik dacht 28 euro dus zo duur was het ook weer niet

Lees meer over Bobbejaanland

wesley

schreef:

bobejaanland is te gek

in de slide hammer daar moet je in gaan de revolutie, kingkong , tyfoon echt waar het leukste pretpark allertijden

Lees meer over Bobbejaanland

yep

schreef:

ık ben nog nooıt ın bobıaanland geweest maar 1 dıng begrıjp ık nıet ze pluımen ons wel uıt aan de kassa maar ıedreen zegt dat het personeel wordt onderbetaalt en voor dıe prıjs mogen ze wel wat meer reclame maken en veel meer attractıes ık denk dat de baas druk bezıg ıs met zıjnn schulden te betalen aan zıjn vrouw tıjdens de scheıdıng als je een pretpark nıet kan leıden waarom begın je er dan aan duuuh NOU DAT ZEGT MEN ık ga nıet zeggen doe er wat mee want kzou der zelf ook nıe veel aan kunnen doen phahaha moest er gwn uıt ps kben 10 jaar hahahaaha allee de leute e

Lees meer over Bobbejaanland
UIT123.nl gebruikt een paar cookies om het surfen te vergemakkelijken... lees meer. akkoord