Uitgaan in Maaseik

In the spotlights

Deze plek valt op!

Ben of ken je een bedrijf dat op deze plek zou willen staan? Onderzoek de mogelijkheden, neem even contact op via de contactpagina, of maak een bedrijfsaccount aan zodat je meteen kunt inloggen. Kost bijna niks.

Jouw mening over Maaseik?

Geef je mening over Maaseik, wees eerlijk en beleefd!

Laatste meningen

huub

schreef:

het programma?

Lees meer over Fuego

wim verpar

schreef:

Wij hebben afgelopen vrijdag een fenomenaal 6 gangan menu gegeten, deze chef weet wat lekker is, de bediening sloot perfect aan met de wijnen. vriendelijke ontvangst, kortom...fantastisch

Lees meer over Bienvenue

De Beurs

schreef:

Dhr FJ V heeft een aandachtsprobleem. Dit is niet de job van een restaurateur maar van een psychiater. Met vriendelijke groet, Dirk en Peter, uitbaters van De Beurs.

Lees meer over De Beurs

fj v

schreef:

slechte ongeintereseerde bediening ook de 2 eigenaren

Lees meer over De Beurs

Elise

schreef:

Zaterdag gegeten. 1 woord fantastisch. Prettige bediening, uitleg over wijn en gerecht. Staan in michelin gids. Sterwaardig zoals wij gegeten hebben. Gaan binnenkort weer terug. Aanrader!!

Lees meer over Bienvenue

Gotschenberg

schreef:

wij hebben hier afgelopen vrijdag gegeten.
Het was super lekker, bediening vriendelijk en netjes.
In 1 woord verrukkelijk

Lees meer over Bienvenue

jan van delsen

schreef:

Bib gekregen, in één woord één grote teleurstelling, waardeloos, slechte bediening en onvriendlijk personeel en een norse patron

Lees meer over Bienvenue

Jos Thoelen

schreef:

Peter of Dirk,Mag ik asap het e-mailadres v/d Beurs a.u.b. ?Mvg, Jos

Lees meer over De Beurs

a.compen

schreef:

zaterdag bij bienvenue gegeten.Na anderhalf uur hadden we zelfs nog geen amuse gehad.Alle gasten keken alkaar aan want telkens werden er foute gerechten gebracht.Geen uitleg over gerechten en wijnen.Ober was zeer verward en liet lege borgen gewoon staan terwijl hij met lege handen langskwam.Het was een grote deceptie nadat we er deze zomer buiten uitstekend hebben gegeten.We hebben notabene meer dan 100 kilometer gereden heen en terug om lekker te gaan eten.Heb de hele avond kou gehad,zat aan de deur en heb mijn handen gewarmd aan de warme broodjes.Wij hebben heel lang gezeten voor een 3 gangen menu,terwijl er zelfs 6 gangen op de kaart staan.Dat was die avond niet te realiseren,dat weet ik zeker.De mannelijke bediening was vreselijk,hij leek wel analfabeet,toen ik informeerde over de wijn.


Jammer...heb tegen veel mensen gezegd na de positieve ervating deze zomer dat het zo fijn was...nu durf ik het niemand meer aan te bevelen en heb een enorme kater van mijn138 euro die ik heb moeten betalen.

Lees meer over Bienvenue
UIT123.nl gebruikt een paar cookies om het surfen te vergemakkelijken... lees meer. akkoord