Uitgaan in Schipluiden

Jouw mening over Schipluiden?

Geef je mening over Schipluiden, wees eerlijk en beleefd!

Laatste meningen

A. van Doorn

schreef:

Op vrijdag 17 april 2015 bezocht.

In recensies kwam Uitspanning Vlietzicht er niet echt goed uit.
Misschien zit het in de naam “uitspanning”, de locatie of het verleden.

Met een groep van 6 personen hebben we er genoten van een zeer plezierige avond.
Een bediening die zeer voorkomend, de gasten benadert.

Naast de huiswijn, een leuke Cabernet-Savignon, vormde een stokbroodje met kruidenboter een begin van een feestje. Huisgemaakte kruidenboter die nu eens wel smeerbaar is.

Mijn voorgerecht, een zomersalade met gewokte garnalen met tomaat en ansjovisdressing is een heerlijke combinatie van smaken; ik was er weg van.

Als hoofdgerecht kon ik de gebakken mosselen niet laten staan. Dit geflankeerd met een kleine salade met o.a. pijnboompitjes die duidelijk even in een pannetje waren geweest. Dat is wat ik graag zie en proef.

Frietjes bakken is vaak een bijzaak. Hier duidelijk niet. Een mooi korstje, juiste kleur. En dan niet de voorgebakken friet van de Sligro, maar zelf gemaakt.

Het toetje van huisgemaakt appeltaart met vanille-ijs en slagroom is een leuke afsluiter. Niet bijzonder als combinatie, maar wel huisgemaakt, en goed van smaak.

Als je in je Dame Blanche vraagt om een toefje advocaat is dat geen probleem. Volgens ons hoort dat n.l. op deze klassieker. Ze doen dat graag voor je.

Niet naar toe gaan als je toevallig eens in de buurt ben, maar gewoon bewust er naar toegaan om te genieten van de prestaties van de kok en de prettige bediening van het personeel.
Er toevallig langskomen kan trouwens alleen met een fiets of boot, maar een goede TOM-TOM brengt je er wel aan het einde van een doodlopende weg, dwars door de Westlandse polders.

Je kan er niet betalen met VISA.

Lees meer over Vlietzicht
UIT123.nl gebruikt een paar cookies om het surfen te vergemakkelijken... lees meer. akkoord