Restaurants in Aalsmeer

Totaal van 39 restaurants gevonden:

Laatste meningen over restaurants in Aalsmeer

Ulwers

schreef:

Prima restaurant!

Lees meer over Around the Clock

Mevr. Raadschelders

schreef:

Wat een ballen tent. Een niet al te vrolijke, dus helemaal niet, eigenaar. Met een grouponbon voor vier personen zijn we gaan BBQen. Te weinig vlees/vis voor personen. Buffet was redelijk. We waren iets te vroeg dus aan de bar een aperitief genomen. Hier hebben we iets te snacken bij gevraagd. Er werd brood en tapenade bij het buffet vandaan gehaald. Naderhand mochten we hier zoveel van eten als we wilden. Voor de 'snack" werd 9 euro gerekend. Een karaf water is niet te bestellen, dan serveren ze een halve literfles chaudfontaine. De baas doet niet aan karafjes. Voor zo' 'n flesje wordt 4,35 euro gerekend. Op mijn vraag waarom dat water zo duur is werd mij verteld dat dit merk erg duur is. Ik vraag me af uit welke 'bron' dit water komt...... Sluiten die tent!

Lees meer over 't Farregat

R. van Leeuwen

schreef:

Op 9 oktober 2013 met zijn vieren hier via vakantieveilingen een vleesfondue gedaan. Personeel prima, maar het eten was ronduit beschamend. Heb nog nooit zoiets slechts te eten gekregen. Verwachte sowieso in een oliepannetje het vlees dicht te laten schroeien, helaas was het een pannetje met warm bouillonwater. De gehaktballetjes waren dus net soepballetjes, maar dan van heel slechte kwaliteit.
Ga me wel twee keer bedenken om ooit nog een keer met vakantieveilingen mee te doen. Zou dit mijn ergste vijanden niet aan willen doen.

Lees meer over 't Farregat

Brouwer

schreef:

Al 2 keer geweest en was echt goed goed vlees. Nu voor de 3e keer geweest en wist niet wat ik zag wat een slecht lees. Schaamde mij voor de mensen die ik uitgenodigd had.

Lees meer over 't Farregat

Tonnie

schreef:

Doe die stomme geluidspresentatie op aroundtheclock.nl eens weg en geef normale informatie!!!!

Lees meer over Around the Clock

Mieke

schreef:

Het was zeker niet slecht, genoeg salade frites sausjes, je kreeg alleen niet zoveel vlees, maar we hadden er genoeg aan de bediening was vlot en vriendelijk ,niks mis mee, ik vond de inrichting niet zo gezellig maar die moet je zelf maken, uiteindelijk nog veel geld kwijt,we namen een voorafje en een toetje maar dat doen we zelf,a met al een gezellige avond gehad.

Lees meer over 't Farregat

Marlous Reidsma

schreef:

Na het lezen van al de negatieve recensies...toch wezen eten. Ben blij dat ik geweest ben!

Het gaat hier om een "gloeiende plaat arrangement"Hartelijk welkom, zag er allemaal knus en schoon uit.
We waren met 3 ipv 4, dit was geen probleem. We kregen gewoon vlees voor 4.
Alles werd duidelijk uitgelegd en binnen 10 minuten konden we grillen op een leuk klein grillplaatje. Ieder kreeg er 1

Het smaakte heerlijk, de sausjes ook . Precies genoeg, en niet uitgedroogd zoals ik elders las. Door de warmte kan er wel n laagje op de saus komen maar als je daar over valt ben je mijns inziens een pietlut.

De groente en salades waren ook vers bereid en smaakten prima.
Na t grillen nog, tegen extra betaling, een toetje genomen, ook die was super lekker.

We hebben een geslaagde avond gehad. En ik stink niet eens naar de grill!

Lees meer over 't Farregat

willem

schreef:

wij hebben er wel goeie ervaring mee. genoeg eten en idd moet je lang op je drankje wachten maar ja dat heb ik ook in een 4**** restaurant gehad.

Lees meer over 't Farregat

David

schreef:

Doe dan ook niet zo stom om via veilingvakantie te kopen!!!

Lees meer over 't Farregat

ploon

schreef:

Ook ik gister een steengrill avond gekocht via vakantieveiling....na t lezen van deze pagina...zakt de moed in de schoenen...

Lees meer over 't Farregat

Dinkytoy

schreef:

Weer iemand teleurgesteld in vakantieveilingen.

Lees meer over 't Farregat

mariam

schreef:

Hoi, wij hadden ook via veilingvakantie gewonnen. Woensdagavond zijn we daar gaan eten en ik moet zeggen dat het vreselijk was. Klein, weinig en geen vers eten. Iedereen zit tegene elkaar opgepropt en je kan lang wachten op een nieuw drankje. We zijn binnen een uurtje hongerig de deur uitgegaan. Beter ga je er niet eens heen voor die 30 euro bah!!

Lees meer over 't Farregat

patty

schreef:

omg ik heb net vakantieveiling gewonnen naar dit restaurant. wat een slechte reccensies lees ik hierover. ik hoop dat het meevalt. ik ga nu niet meer zo blij erheen

Lees meer over 't Farregat

Rinus

schreef:

Het probleem ligt niet bij Farregat, maar bij vakantieveilingen - die lichten restaurants op door ze veel te laten betalen om mee te kunnen doen. De restaurants moeten het ergens vandaan halen. Daarnaast weet iedereen tegenwoordig dat met al die bonnen en kortingen en veilingen het echt niet goedkoper wordt - inderdaad vaak juist duurder. Ook voor het restaurant!Logisch als je er tussenhandel tussen zet. Restaurants moeten niet meedoen met dat soort onzin en de klant moet het niet kopen, want het slaat nergens op.

Lees meer over 't Farregat

Ria

schreef:

Bijna geen woorden voor de uitbuiting bij restaurant 't Farregat. Via Vakantieveiling dachten we een leuk aanbod te hebben.Het leek meer op een voorafje dan een Hoofdmaaltijd. als je als restaurant geen aanbod voor een lagere prijs kunt of wil geven, doe dan geen aanbod. Met wat we extra moesten betalen om een fatsoenlijke maaltijd te krijgen hadden we overal kunnen eten en dan zonder de vieze bijsmaak van uitbuiting. Wij hopen dat Vakantieveiling dit restaurant uit gaat sluiten.. Dit is ook voor hun een slecht visitekaartje.

Lees meer over 't Farregat

Johan

schreef:

Ik had 4 bonnen voor totaal aan 16 personen bij De Gloeiende Plaat: alle 4 een eigen steen in Aalsmeer

Nu ben ik niet iemand die snel zal klagen maar deze tent is werkelijk een aanfluiting voor vakantieveiling, zelfs toen ik buiten een sigaretje stond te roken liepen er mensen weg die na buitenkomst riepen dit nooit meer wat een ballen tent.

Ik heb 45 minuten moeten wachten alvorens we een BBQ kregen en de andere groep met de steengril dito met een sterretje, het was erg druk dus daar kan ik nog mijn begrip voor tonen echter toen wij het vlees kregen was dit zo magertjes dat dit naar oplichting riekte een stukje biefstuk nou als ik bij de AH een stukje haal en deze dan in 4 plakjes verdeel en daar dan nog even met de auto overheen rijd dan heb je het stukje wat wij per persoon mee moesten delen, een stukje kipfile in vieren en dan nog een hamburgertje letterlijk tje en een stukje schnitzel waarmee je je hole kies nog niet kon vullen.

Bij de steengril was het nog erger, 1 stukje kip per persoon dat was het.

Kortom als ik hier op de hoek naar de eerste de beste snakbar was gegaan dan was ik qua kosten incl. drank voor de helft klaar geweest en was er niemand met honger naar huis gegaan.

Kortom pure oplichterij, heb mijn beklag gedaan bij vakantieveiling!!!

Lees meer over 't Farregat

kemmer

schreef:

03-02-2012
Geachte medewerkers

Wil toch even reageren op ju;llie restaurant. Daar aangekomen deden wij een drankje tot onze verbazing waren de colaglazen met recht smerig waarop wij ook een van de personeelsleden riewpen. Kregen nieuwe cola. Steengrillen voor 28 euro 4 pers is natuurlijk geen geld alleen vind ik dat de voorlichting niet correct is. Je hebt eigenlijk geen keus JA wel tegen meerprijs!!! Steengril werd neergezet tot onze stomme verbazing zaten erin de sausjes 2 stuks allebei een haar. Nou sorry dat ik dit aangeef maar dan smaakt je eten niet meer. Ik denk dat jullie dit wel kunnen bewgrijpen. Uiteindelijk moesten we bij elkaar een bedrag afrekenen van 88.00 euro. Zelfs je mayonaisen kregen 2 schaaltjes werden er 4 afgerekend.
Niet een drankje van het huis voor het ongemak vind ik een zeer slechte zAAK. dAAR VERLIES JE ECHT KLANTREN MEE. Zit zelf al jaren in de horeca maar haren in je eten is echt uit den boze!!!!
Met vriendelijke groet:
S. Kemmer
p/a

Lees meer over 't Farregat

Daan

schreef:

Hoe diep kun je als horecagelegenheid zinken! 't Farregat, wat ooit een eerlijke toptent was, is veranderd in een zielige vertoning! Ook wij zijn daar via vakantieveilingen terecht gekomen. Bij aankomst werden wij door de bediening die in mijn ogen nog wat bleu waren, neer gezet in een ruimte met te veel en te kleine tafeltjes... Het was er erg donker en koud!
Maar goed, wij bestellen met z'n vieren een drankje 2 bier, 1 wijn, 1 frisje en een karaf water (wij mogen geen kraanwater serveren was het Antw.) ok, dan niet, toch. Het brood vooraf was licht aangebrand maar kon er nog net mee door. Bediening was opzich goed en snel. Buffet werd goed aangevuld en was simpel maar voldoende. Vlees bestond uit 4x biefstuk, 4x kip(voorgebakken en droog), 4x hamburger en 4x varkenshaas. Alles was naar wens totdat mijn vrouw zij dat zij de varkenshaas zuur vond smaken! Ik pakte een rauw stuk en voelde aan de plakkerige structuur dat het niet vers was, nadat ik eraan rook werd mijn avond bedorven net als het vlees!! De serveerster (een oudere dame) begon allerlei smoesen te vertellen om het euvel te verdoezelen. Geen pardon of excuus niets, tevens kregen we die droge voorgebakken kip ipv de varkenshaas als vervanging??? Dat vlees was toch gewoon vers?? Na deze onbeschofte actie stonden we binnen 5 minuten buiten... Bedankt en tot nooit meer!!

Lees meer over 't Farregat

Guido

schreef:

Alle 4 waren we het er over eens dat we lekker gegeten hebben. Vlees was voldoende en buffet OK.
Wel moet gezegd worden dat het tafeltje echt niet kleiner kan voor 4 personen en een grill.

Lees meer over 't Farregat

Aik

schreef:

Dat het restaurant wel goed is, maar die veilingsites je oplichten. Je kunt je ook afvragen of restaurants aan die oplichting mee zouden moeten doen.

Lees meer over 't Farregat

marion

schreef:

Ja wat verwacht je ervan,denk je dan als je voor 30 euro de veiling hebt gewonnen.Nou niks dus 70 euro was de rekening dus ipv 30 waren we 100 euro kwijt wat een giller en nog een klere eind gereden......ja wat moet je hier nou van eggen.

Lees meer over 't Farregat

Dave

schreef:

Hoge verwachtingen maar helaas ! Dacht. Voor 25 euro met zijn 4 en te gaan te eten via het achterlijke vakantie veilingen, dacht super deal ! Bij aankomst word je verteld dat je maar 4 stukjes kipfilet krijgt , je kan 4 stukjes bij bestellen maar dan betaal je 3,25 extra p/p vind het belachelijk want 8 stukjes vlees staat gelijk aan een klein heel stukje vlees . Geen aanrader ! En belachelijk dat dit zo maar kan ! Je word gewoon in de maling genomen door vakantie veilingen!!! .

Lees meer over 't Farregat

Theo

schreef:

Ik tracht het netjes te houden. Vlees te weing, te smaakloos het smaakte nergens naar. salade had geen dressing, stokbrood taai, sausjes ondefinieerbaar. patat niet gaar, glazen werden niet opgehaald, bediening duidelijk jonger dan 16 jaar. geen aan- maar afrader, zonde van mijn geld

Lees meer over 't Farregat

Jennifer

schreef:

Het is al moeilijk om te reserveren. Ik heb nu 4 keer op verschillende tijden gebeld, maar krijg steeds een bandje dat alle lijnen bezet en belt u op een ander tijdstip terug.
Ook al twee keer een e-mail gestuurd, maar hier wordt ook niet op gereageerd. ?????

Lees meer over 't Farregat
UIT123.nl gebruikt een paar cookies om het surfen te vergemakkelijken... lees meer. akkoord