Laatste meningen over kroegen/cafés in Almere

Louise

schreef:

Ik vind het een gezellige kroeg. Ons kent ons. Er zijn stamgasten. Van alle delen uit Nederland komen er mensen op shoptour. Op het terras kun je allerlei mensen ontmoeten uit andere culturen.
Wat ik jammer vind, is dat "het rookhok" steeds meer het bezit lijkt van publiek dat geen boodschap heeft aan enige vorm van moraal.
.

Lees meer over Het Boemeltje

Edwin

schreef:

Heerlijk en voldoende gegeten vriendelijk personeel echt een aanrader

Lees meer over Het Boemeltje

Yvonne

schreef:

Samen met mijn vriend 23 november bij cheers terechtgekomen....wat een gezelligheid! Heerlijk,wat fijn dat de bezoekers qua leeftijd varieren van 18 tot ver in de 60....voor ons in ieder geval voor herhaling vatbaar....tot gauw!

Lees meer over Café Cheers

.

schreef:

ik houd het netjes (zie Daniel 18 mei)
je hebt gelijk dat is helaas de eigenaar.

Lees meer over Den Enghel

daniel

schreef:

super gezellige tent, onderstaande reactie begrijp ik niet want binnen in de men at work zijn er superveel verschillende rassen door elkaar heen te vinden. De bediening is ook verschillend van afkomst.
Men at work is juist de enige Niet Racistische kroeg in almere stad
marokaanse/afrikaanse en surinaamse mensen staan gewoon binnen zowel jongens als meisjes. Ik ben zelf ook tegen rasisme, en meeste plekken in almere druipt het rasisme ervan af, niet alleen van blank naar zwart, maar ook andersom
daarom ga ik juist graag naar de menatwork omdat daar iedereen komt. niet alleen blanke of zoals bij de mambo alleen getinte mensen. Almere is echt een pvv polder alles en iedereen haat elkaar.
Maar in 8 jaar uitgaan heb ik dat nooit ervaren bij men at work. neem een kijkje bij de fotos op hun site
oja als je klaar bent kijk dan ook ff bij de andere kroegen en oordeel dan .
een hele mambo vol zonder blanke ??? mogen die daar niet naar binnen ?????
zo oordeel je namelijk wel over menatwork
veel blondjes dus rasisten
right back at you als je naar de mambo kijkt dan.

Lees meer over Men At Work

daniel

schreef:

geheel eens met onderstaande reageerders, de bediening is onbeschoft, en associaal.
Toen ik er zat met mn vriendin zei één van de serveerster; ik zal blij zijn als die gasten allemaal weg zijn dan kan ik ook naar huis. M;n vriendin zei; pardon mevrouw we kunnen u hier horen hoor.
De reactie was; JA EN ?????
Jordaan cafe of niet, zo respectloos met je gasten omgaan, zet dan een bord voor de deur ALLEN VASTE GASTEN WELKOM!
dan weet iedereen waar die aan toe is.

Lees meer over Het Boemeltje

daniel

schreef:

Niet zo gezellig, er heerst een ons kent ons sfeertje vooral de eigenaar slooft zich ontzettend uit voor zn kliekje klanten. maar rest van de bezoekers word op een neerbuigende manier genegeerd. bediening verder prima. Uitsloverige eigenaar veel ego die ook constant word gevoedt door zn aanhangers

Lees meer over Den Enghel

karel

schreef:

Zo te lezen is er veel behoefte aan een leuke en goede cafe waar je als koning word behandeld?

Lees meer over Le Baron

Ron

schreef:

Voedselvergiftiging gekregen met 6 personen tegelijk. Vond de baas overigens geen reden voor enige excuses. Lag niet aan hem, personeel eet hier ook was zijn laconieke reactie. Mijn slechtste ervaring ooit, gezien de verhalen, boycotten de tent, zoveel arrogantie en dat in deze tijd. Je zou er alles aan doen om klanten te behouden denk je...
Of de baas vervangen....

Lees meer over Le Baron

dwayne

schreef:

hoe komt het dat als je een tintje hebt of nouja niet blank ebnt om eht zo maar even te zeggen je elke keer geweigerd word. Er word elke keer een excus verzonen zoals: je moet vaste klant zij, het is vol, of de baas wil julie er vandaag neit in. ik heb nog nooit voor overlast gezorgd. de enige manier hoe je als getint persoon binnen komt is als je een foi betaald, dan word er om 10 a 15 euro gevraagd door de bouncers. en dan betaal je ook nog entree geld los daarvan. ik ben één keer zo dom geweest om te betalen. en wat hoor je dan we willen geen overlast van julie. dat zijn voorordelen. ik trek neit graag conclusies maar als alle blonde jongens en meisjes gewoon zonder problemen binnen komen en de rest steeds geweigerd word dan is het gewoon discriminatie. en als ik het goed heb is dat verboden in Nederland. ik vind dit absoluut niet kunenn. Meisjes van 16 a 17 jaar komen binnen als zij even een goeie foi geven maar, maar wij worden geweigerd.
ik ben dan neit blond maar ik ben 100% nederlands ik luister naar andré hazes etc maar er word wel elke x weer onderscheid gemaakt en gewoon super hard gediscrimineerd.
ik heb er meer dan genoeg van gehad ik zal ook een mailtje sturen naar het bureau van discriminatie en ik ga ene klacht indienen bij de politie.

Lees meer over Men At Work

Anja

schreef:

Zal proberen het netjes te houden: wat een ongelooflijk onverschillige en onvriendelijke medewerkers, oorzaak slecht management? Heb hen mijn eraringen via hun email laten weten. Vroeger een aardige zaak, nieuwe eigenaar heeft geen passie voor zijn vak ...

Lees meer over Le Baron

Debby

schreef:

Lekker gegeten en gedronken. Leuke plek waar je kunt genieten op een mooi terras. Prima service!!

Lees meer over Le Baron

Jannie28

schreef:

Afgelopen weekend hebben wij gegeten bij Le Baron, Waardeloos! Lange tijd niet meer zo slecht gegeten. Nooit meer! Zeer slechte en onvriendelijke bediening, ze zien je het liefst eten en meteen weer weg gaan. Het was er erg rustig voor in het weekend, we waren de enige gasten en toch duurde het eten lang.

Lees meer over Le Baron

E. de Laat

schreef:

Wat een gezelligeheid een feestje op zichzelf.
Het borreluur is ook aan te raden. Altijd leuk weer wat nieuwe gezichten erbij.

Voor ons en vele vrienden
fijn dat we Flip en Sandra hebben.

Lees meer over Café Cheers

Esra

schreef:

Nog nooit zo slecht bediend in een restaurant!

Had met een paar vrienden afgesproken om daar even bij te kletsen met een drankje erbij. 'Om gezellig wat te drinken of om lekker te eten.' staat immers vermeldt op de site. In een uurtje tijd is ons minstens 5 keer gevraagd of we nog wat wilden drinken. Opzich nog niet zo heel erg, maar het ging me wel erg ver toen mijn vriendin gevraagd werd om haar glas leeg te drinken, 'want dan kon ze het alvast wegbrengen.' Ik moest iets eerder weg en zag dat ik niet genoeg kleingeld had om daarmee te betalen. Ik vroeg of ik misschien mijn drankjes apart kon afrekenen. Als antwoord kreeg ik dat zij daar absoluut niet aan ging beginnen en dat ze geen zin had om voor elke klant de rekening te splitsen. Ik moest het maar uitzoeken met mijn vrienden.

Voor mij zeker geen Le Baron meer..

Lees meer over Le Baron

marie-louise von Morgen

schreef:

Amazing restaurant jammer dat ik er niet kan zijn met vince, ben net terug van vakantie uit greekeland dan crete voor 10 dagen maar hoor.
ik ga nu eventjes weer werken hoor in de anglia longstratton charity winkel leuke mensen daar

groetjes je zusje

Lees meer over Den Enghel

coen veer

schreef:

sukkels zijn zogoed als faiet

Lees meer over Le Baron

jan

schreef:

Ik vindt sandra over het paard getildt.En die dikke dj moetten ze er uit gooien.Hij kan niet draaien en hij kraakt de mensen af die in cheers komen.

Lees meer over Café Cheers

Daniel

schreef:

Nou sorry hoor maar dit is toch echt een ballentent. Service is inderdaad slecht. Bar personeel, vooral die donkerharige jongen ronduit asociaal.
En zou je nou nog waar voor je geld krijgen oke, maar NEE!!! Erg prijzig en erg klein.
Stuur ik mijn biertje terug omdat ie dood is, zie ik ze er een stamper in en uit doen (waardoor het een beetje schuimt) krijg ik hetzelfde biertje terug!?!

Maar waar ik nou echt pissig van word is het volgende.
Dan sta je in 1 van de clubs aan de bar piept Le Baron personeel ertussen, om voor jou een goed biertje te halen. Ja dan word het voor mij tot 10 tellen...

Lees meer over Le Baron

Vincent

schreef:

Dit is gewoon het beste Partycentrum van Almere, Leuke inrichting, goede dj en perfecte service.

Lees meer over Party Factory

Johan Meurs

schreef:

De zaak heeft net een nieuwe eigenaar en alles was tot in de puntjes geregeld en betaalbaar.
Wij zijn daar getrouwd en ons ontbrak het aan niks voor 37,50 pp incl buffet en gebak.
Eindelijk is een keer een partycentrum die met je meedenkt en niet alleen aan hun zelf denkt

Lees meer over Party Factory

Semira

schreef:

Afgelopen week wat gedronken en gegeten bij Le Baron in Almere. Wat een slechte zaak is dat geworden.. De sfeer en gezelligheid is er totaal niet meer sinds ik heb gehoord dat die 2 knakkers erin zitten van Red Delicious. Vaak buiten op het (te)! grote terras gezeten. Vanaf daar zie ik altijd die lange eigenaar daar staan roken en voor zich uit te staren terwijl het personeel zweet als een stel ballen van een man. Daardoor ook totaal geen of weinig aandacht aan de gasten. Voor mij niet nog een keer Le Baron

Lees meer over Le Baron

alanwolda

schreef:

hallo allemaal met zanger alan woldaik heb een vraagje aan u

ik heb op zaterdag 28 aug een cd presentatie 2010

mijn vraag is mag ik mijn cd presentatie bij u in het cafe doenmet vriendelijke groeten zanger alan wolda

Lees meer over Feestcafe 1e Rang

Mr. E.

schreef:

Wat een geneuzel zeg. Let bij het maken van een keuze voor deze tent vooral op het primitieve taalgebruik van de gemiddelde bezoeker...Ook het geklaag over de "vanaf" prijzen. Onbegrijpelijk. Tegenwoordig is het volk wat uitgaat niet gehinderd door een gemiddeld IQ.Le Baron is een prima tent die je geeft waar je voor betaald. Als dat je budget te boven gaat kun je beter een loepia gaan halen.

Lees meer over Le Baron
UIT123.nl gebruikt een paar cookies om het surfen te vergemakkelijken... lees meer. akkoord